Кіностудія 20th Century FOX ефектно привітала глядачів з Різдвяними святами. Кіношники поєднали приємне з корисним, випустивши мультфільм-спецвипуск до франшизі "Хижак".

Напередодні католицького Різдва і Нового року творці кінофраншизи "Хижак" зняли свою різдвяну казку з вирваними хребтами, інопланетянами, ельфами та оленями.

Відео з'явилося на офіційному YouTube каналі 20th Century FOX, і вже стало вірусним.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Для випуску був обраний популярний нині "пластиліновий стиль", який так люблять в "Робоципі". До цього додано комп'ютерна графіка, яка чудово доповнила мультик.

Сюжет повторив найцікавіші моменти 1 і 2 фільмів з Арнольдом Шварценеггером і Денні Гловером. Але фінал буквально змусить вас ридати завдяки неймовірним пасхалкам.

Раніше повідомлялося, що Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди в чорному". Головні ролі в картині виконують Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон.

В новому фільмі, який отримав додаткову назву "Інтернешнл", дія відбувається в Лондоні. Нового агента М, роль якої виконує Томпсон, відправляють в столицю Великобританії для допомоги місцевому відділенню "Людей в чорному" у пошуку шпигуна в їх рядах.

Раніше повідомлялося, що ВВС спільного з Netflix опублікували трейлер анімаційного проекту "Мешканці пагорбів". Основою для серіалу став твір письменника Річарда Адамса.

Похмурий ролик розповідає про кролика Горісі і його сім'б, яким доводиться шукати собі новий будинок. На шляху їм зустрічаються різні пригоди, які дозволяють їм краще пізнати навколишній світ.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.

Знай.uа писав, вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового"Чорного дзеркала".