Sony Pictures Entertainment опублікувала в Youtube перший трейлер перезапуску легендарної фантастичної франшизи "Люди в чорному". Головні ролі в картині виконують Кріс Хемсворт і Тесса Томпсон.

В новому фільмі, який отримав додаткову назву "Інтернешнл", дія відбувається в Лондоні. Нового агента М, роль якої виконує Томпсон, відправляють в столицю Великобританії для допомоги місцевому відділенню "Людей в чорному" у пошуку шпигуна в їх рядах.

Режисером картини виступив Ф. Гері Грей, останнім фільмом якого був "Форсаж 8". При цьому слід зазначити, що американець також зняв культовий трилер "Законослухняний громадянин". Сценарій стрічки створили Метт Холлоуей і Артур Маркам, які працювали над фільмом "Трансформери: Останній лицар", і Лоуелл Каннінгем, відповідальний за сценарій "Люди в чорному 3".

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Раніше повідомлялося, що ВВС спільного з Netflix опублікували трейлер анімаційного проекту "Мешканці пагорбів". Основою для серіалу став твір письменника Річарда Адамса.

Похмурий ролик розповідає про кролика Горісі і його сім'ю, яким доводиться шукати собі новий будинок. На шляху їм зустрічаються різні пригоди, які дозволяють їм краще пізнати навколишній світ.

Серед акторів озвучення в серіалі зустрічаються дуже відомі імена: Пітер Капальді, Джеймс Макевой, Бен Кінгслі, Олівія Колман, Розамунд Пайк та інші.

Світ побачить першу серію вже 23 грудня цього року.

Раніше повідомлялося, що широко відомий режисер Гільермо дель Торо анонсував дебют в анімації і зняв мюзикл за мотивами казки про дерев'яного хлопчика Піноккіо. Так, популярний стримінговий сервіс Netflix домовився з ним про зйомки проекту.

Також повідомлялося, що події, що відбулися в кіновсесвіті Marvel сполохали фанатів. Користувачі соцмереж виявили російського співака Миколу Баскова і українську поп-співачку і актрису Віру Брежнєву.

Нагадаємо, у мережі з'явився трейлер серіалу "Жартую" з Джимом Керрі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Netflix готує технологію інтерактивного телебачення, яка дасть глядачам можливість впливати на сюжет і самим вибирати, чим закінчиться серіал.

Знай.uа писав, вже в грудні цього року світ побачить п'ятий сезон культового"Чорного дзеркала".