Часом тварини, які, здавалося б, повинні ворогувати, починають дружити. Яскравий випадок стався на Алясці. Коли пес побачив великого білого ведмедя, він не почав нападати на нього і не почав тікати. Він його навіть не злякався! Собака повільно підійшов ближче до ведмедя, щоб познайомитися. Він обережно і уважно його обнюхав, а потім почав загравати з новим другом – почав гавкати, тікати і підбігати.

Пес виступив ініціатором гри. Ведмідь з радістю підтримав ідею. Він повів себе в даній ситуації дружелюбно і зовсім не був агресивним. Тварини почали грати в догонялки.

Варто відзначити, що пес не дикий, а домашній. Він був на прогулянці разом зі своїм господарем. Чоловік зняв на відео знайомство свого улюбленого домашнього вихованця з диким звіром. Його здивувало навіть трохи збентежило таке поведінка тварин. Він вирішив поділитися відео в мережі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Користувачі в захваті! Цей ролик можна переглядати знову і знову – він створює відмінний настрій.

Портал "Знай.uа" вже писав про тварин, які володіють віртуозним мистецтвом маскування

Читайте також: найоригінальніші ідеї для прикраси новорічної ялинки

Нагадаємо: креативний господар створює креативні шапочки для котів