Красиво прикрашена ялинка – це невід'ємний атрибут Нового року. Магазини пропонують нам безліч прикрас на будь-який смак, колір і різну цінову категорію.

Однак, лісової красуні чудово підійдуть не тільки традиційні скляні іграшки, а, наприклад, кориця, апельсини і навіть макарони. Повідомляє Lifehacker.

Не вірите? Ми вас переконаємо.

Пропонуємо кілька способів, як можна оригінально прикрасити ялинку і здивувати своїх гостей.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Апельсини і мандарини

Новорічні іграшки можна зробити навіть з підсушених апельсинів і мандаринів. Фрукти можна нарізати кружечками або підсушити шкірку і вирізати з неї різні фігурки.

Засушити цитрусові і шкірку можна в духовці або на батареї. До того ж, такі іграшки не тільки добре виглядатимуть, але і будуть прекрасно пахнути.

Крім того, з цитрусових можна також виготовити гірлянду або різдвяний вінок.

Кориця

До висушених фруктів можна додати паличку кориці, це теж додасть приємний аромат. До того ж, палички кориці можна просто зв'язати стрічкою і повісити на ялинку.

Кориця – чудова пахуча прикраса на ялинку. А після, таку прикрасу можна з легкістю кинути в чай.

Імбирні пряники

Такі пряники чудово виглядають на ялинці. А до того ж, їх можна і поласувати. До речі, в магазинах зараз часто можна зустріти заготовки з яких можна створити фантастичні їстівні фігурки.

Макарони

Із звичайних макаронів можна виготовити досить цікаві сніжинки. Для цього потрібно склеїти макарони і пофарбувати в білий або сріблястий колір. Можна фантазувати і створити свою неповторну іграшку. Такі експерименти точно порадують дітей.

І на останок, універсальна порада: щоб ялинка виглядала стильно, не обов'язково купувати багато дорогих іграшок. Досить витримати кольорову гаму — ідеально, якщо це будуть лише два кольори. Наприклад, червоний і синій, червоний і білий, червоний і золотий, червоний і зелений.

Нагадаємо, головна ялинка України посіла перше місце в рейтингу найкращих різдвяних ялинок Європи, складеного сайтом "European Best Destinations". Друге і третє місця в рейтингу зайняли різдвяні ялинки у Вільнюсі та Римі.

Як повідомляв портал "Знай.uа", прийнято вважати, що всі бажання, загадані в новорічну ніч, збуваються – про що попросити в 2019, щоб все обов'язково збулося.

Також "Знай.uа" писав, якщо ви хочете гарно оформити і незвично прикрасити новорічний стіл, але не знаєте, як це зробити, ми вам допоможемо! Тут ви знайдете кращі салати і банкетні страви Нового 2019 року.