У Сваляві Закарпатської області у центрі міста з'явилася ялинка, яку прикрасили "просто жахливо". Світлину у соцмережі оприлюднив Міша Чокнадій.

"Ось друзі така красуня – ялинка, в нас у Сваляві. Боже, як же це потрібно не любити своє місто, щоб так познущатися над ялинкою, над новим роком, над новорічним настроєм місцян. Іван Іванович, ви вже довели наше місто до краю. Мосту немає, доріг немає, дня міста немає, тепер уже й нового року немає. Спасибі вам велике, за новорічний настрій. Цікаво, ялинка у вас вдома така ж як і в центрі?", – написав він.

Ось друзі така красуння - ялинка, в нас у Сваляві. Боже, як же це потрібно не любити своє місто, щоб так познущатися над...

Geplaatst door Міша Чокнадій op Zaterdag 15 december 2018

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Користувачі глузують із ялинки і називають такі прикласи знущанням із людей, пишуть, що який мер, така і ялинка.

Раніше ми писали, що у цілому світі активної триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. У багатьох містах України вже встановили головну "красуню свят" - ялинку. Однак жителі міста Козова обурені виглядом головної ялинки у своєму місті.

"Як вам наша красуня?"- саме так підписане фото, яке за добу зібрало більше сотні негативних коментарів.

Допис викликав резонанс. "Бракує тільки пластикових пляшечок обгорнутих фольгою в якості іграшок. В 90-х таке пробували робити. Печалька...", "Чим ближче до свят, тим більше псується настрій: від цін, від зарплат, ще й від ялинки!", - писали містяни у коментарях.

Також на Софійській площі триває підготовка до новорічно-різдвяних свят. 25-метрову ялинку вже встановили, а нещодавно на вулицях з'явилися казкові звірі з творчості української художниці Марії Приймаченко.

Також ми передавали, що ра Одещині поліцейські розслідують крадіжку новорічної гірлянди із головної ялинки міста Чорноморськ.

Про це повідомляє Чорноморське відділення поліції на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Нагадаємо, що ми склали список найцікавіших речей, які потішать дітей будь-якого віку, а ціни не надто спустошать гаманці батьків.

Також "Знай.ua" писав, що Новий рік 2019: рік якої тварини за східним гороскопом.

Раніше "Знай.ua" повідомляв, що поліція Техасу в США заарештувала 31-річного чоловіка, який розповів дітям, що Санта-Клауса не існує.