У столиці Греції Афінах вже встановили головну різдвяну ялинку. У цьому році вона металева і підсвічена різними кольорами.

У муніципалітеті свій вибір пояснили: в Афінах хочуть, щоб в наступному році економіка країни була такою ж міцною, як метал, з якої зроблена різдвяна красуня.

Нагадаємо, у Києві Софійську площу готують до Нового року. Головну ялинку країни вже зібрано, на черзі - сяючий фонтан та 90-метрова гірка.

В цьому році зелену красуню – різдвяну ялнку – зібрали з живих сосен. Загалом, для створення єдиного дерева було використано близько 500 сосен.

За словами організаторів, довкола нижньої частини дерева буде облаштовано великий екран, завдовжки у 50 метрів. На ньому цілодобово можна буде бачити полярне сяйво. До того ж, тут транслюватимуться привітання з Новим роком на різних мовах Світу.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Традиційно, тисячі українців зможуть зустріти 2019 рік на Софійській площі, де на відвідувачів 19 грудня чекатиме відкриття Країни Північного Сяйва.

У світі набирають популярності незвичайні кольори ялинок

Після того, як Меланія Трамп поставила у Білому домі червоні ялинки, у світі почався тренд на незвичайні кольори новорічних дерев. У столиці продають червоні, сріблясті, білі та металеві ялинки. Найпопулярніші - традиційно зелені. Більше відео дивіться на сайті http://tsn.ua/video/video-novini

Geplaatst door ТСН op Woensdag 12 december 2018

Як повідомляв портал Знай.ua, у Львові відкрилась перша в цьому році резиденція Святого Миколая. Найменших українців чекає яскраве свято та багато вражень.

Також Знай.ua писав, як обрати ідеальне новорічне дерево та при цьому не нашкодити природі.