Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в дивному вбранні, але по фото не зрозуміло, сукня це чи купальник. Видно тільки тонкі смужки цього наряду, які ледве прикривають величезні груди дівчини. Ліндсі поклала руки на чоло, як би потягуючись. Волосся моделі недбало укладене в хвіст, а на її обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії Пелас написала про те, що святкує Різдво у Калі. Шанувальники не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобаються доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюсту.

"Щаслива різдвяна вечірка", "Різдвяне диво", "Різдво в Калі виглядає красиво", "Неймовірно красива леді", "Засновник нової категорії спекотності", "Виглядаєш приголомшливо, Ліндсі", "Блискуча жінка. Я тебе дуже люблю!", "Ідеальна жінка, неймовірні груди", "Красива і мила дівчина", "Яка чудова краса. Люблю твої очі", "Я люблю твої натуральні груди", "Ти чудово виглядаєш", - пишуть захоплені фолловери в коментарях до фото Ліндсі Пелас.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.