Фахівці розповіли, в яку пору дня найкраще займатися сексом. Для чоловіків ідеальним часом є з 19 до 20 години вечора. Однак у жінки потрібний гормональний настрій з'являється приблизно о 22 годині.

Експерти з'ясували, що приблизно у проміжку з 19 до 20 години в організмі чоловіка відновлюється рівень тестостерону, і він готовий до нових сексуальних звершень.

Вечірній секс також найбільш популярний і серед жінок. Але не тому, що їхня біологія налаштована саме на вечірні контакти, а виключно з тієї причини, що ввечері не потрібно нікуди поспішати, а отже, можна розслабитися. Для жінки це дуже важливо, адже тільки в цьому випадку вона зможе отримати задоволення.

Однак у жінки потрібний гормональний настрій з'являється приблизно о 22 годині. До цього часу рівень тестостерону у партнера неухильно знижується.

"У цьому випадку потрібно намагатися підлаштуватися один під одного. Посадіть дітей за комп'ютер або відправте гуляти з бабусею після 19 вечора, а самі "ізолюйтеся" у спальні. Для жінки в цей час важливо відключитися від проблем, а чоловік повинен посприяти якнайшвидшому жіночому збудженню, щоб ви обидва отримали довгоочікувану розрядку. Таким чином ви підтримаєте ваші стосунки й зміцните їх", - радять експерти.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Інтимні стосунки можливі в будь-який час протягом доби. Потрібно тільки визначитися, до якого типу ви належите: любителів передсвітанковій близькості чи пристрасті за північ. На думку фахівців, у чоловіків, які віддають перевагу ранковому сексу, рідше виникають ракові пухлини, а також поліпшується кровопостачання мозку. Що стосується жінок, інтимна близькість з ранку — чудові ліки від стресу.

У якомусь сенсі, ранковий секс — це зарядка для всіх органів, яка готує нас до спокійного дня. Приблизно о 8 ранку організми чоловіка і жінки гранично готові з'єднатися. Жінка починає прокидатися, а чоловік вже на межі можливостей, тому фахівці рекомендують саме цей час для ранкових занять коханням.

Нагадаємо, у Twitter запустили новий флешмоб, який пояснює речі, які не варто сприймати як натяк.

Як повідомляв "Знай.ua", люди з великим... зростом будуть щасливішими в ліжку, і ось чому.

"Знай.ua" писав, про 6 пікантних фантазій, які повинна спробувати кожна пара.