Відома американська акторка Дрю Беррімор змогла схуднути на 11 кілограмів за три місяці.

Відповідні знімки вона опублікувала на власній сторінці в Instagram.

Зокрема, вона опублікувала знімки на яких видно неозброєним оком зміни, які відбулись у її зовнішності.

Крім того вона розповіла, що для досягнення подібних цілей необхідно було неймовірно важко працювати та постійно сидіти на дієтах.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Це я до і після того, як скинула 25 фунтів. Подивіться, моє обличчя стало тонше! Мені доводиться дуже багато працювати. Дієта, вправи і постійна боротьба! Генетика - відстій. Але все одно спасибі їй за все хороші речі", - написала Дрю.

Також відзначається, що на фото вона позує з терером Марні Ентоні, яка і допомогла акторці досягти неймовірних результатів.

"Принаймні, я знаю, що є експерти, до яких я можу звернутися. Ви тільки подивіться, чого Марни допомогла мені добитися всього за три місяці", - похвалилася актриса.

Шанувальники відразу ж взялись коментувати шалені зміни її зовнішності. Прихильники розсипались у привітаннях та захопленнях її результатами.

"Ти виглядаєш дуже добре, ангел. Ти шикарна всередині і зовні", "Ти надихаєш мене!", "Ти дивовижна. Люблю за те, що ти така справжня", "Так багато дівчат і жінок стежать за тобою кожен день. Ми цінуємо , що ти не боїшся бути справжньою", - пишуть шанувальники зірки.

Разом з тим варто відзначити, що багато хто помітив, що останнім часом Настя Каменських сильно схудла і стала виглядати набагато краще. Співачка, яка виступає під псевдонімом NK, на два роки змогла скинути 20 кілограмів. Як їй це вдалося?

За словами Насті, вона ніколи не сиділа на дієтах і просто дотримується правильного харчування. Також вона постралася розвінчати міф про те, що здорові продукти дуже дорогі, адже гречка і вівсянка по кишені кожному.

"У тебе обов'язково повинні бути два прийому вуглеводів в день. На обід — відварна курка або гриль. Це недороге м'ясо і добре засвоюється організмом", — зазначає співачка.

NK вважає, що найважливіше - це є багато клітковини.

"Я маю на увазі листя салату та інше. Можна нарізати салатик з огірків, і теж себе прекрасно почувати", — додала вона.

Також співачка заявляє, що повністю відмовилася від солодкого і перейшла на п'ятиразове харчування.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко швидко схудла після пологів і повернулася до роботи.

Як повідомляв "Знай.ua", Каменських поділилася головним секретом.

Також "Знай.ua" писав, що Каменських вразила глибоким декольте на сцені Х-Фактора.

Як Настя Каменських схудла на 3 розміру?