Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує вже після пологів і рекламує колготки.

На фотографії, яка з'явилася в записі Регіни Тодоренко, вона позує сидячи на пасажирському сидінні автомобіля. Для рекламного фото знаменитість наділа тепле в'язане плаття коричнево-бежевого відтінку, чорні колготки і коричневі черевики на грубих підборах. Волосся телеведучої розпущене і покладене на одне плече, а на обличчі стриманий нюдовий макіяж. Регіна дивиться в камеру і злегка посміхається.

У підписі до фото Тодоренко рекламує бренд колготок, які наділа на фото. "У кожної з нас, напевно, був такий період, коли тобі 15 років і ти бігаєш на побачення в міні-спідниці, взимку, з голими синіми ногами. Пам'ятаю, що я вічно не слухала маму і бабусю, які кричали услід: «Одягни вовняні колготки, ти ж замерзнеш!». Але тоді мені було все одно. Слава богу, що разом з віком приходить мудрість, і ти розумієш, як же мама з бабусею тоді були праві. Але в мої 15 років не було теплих і стильних колготок з ефектом гольфін, а були страшні гамаші з катишками. І як же добре, що зараз, завдяки зимової колекції @calzedonia, є можливість ходити стильно, красиво і тепло!".

Шанувальники зірки в захваті від її публікації, а ще від того, що на знімку Регіна дуже струнка, адже два тижні тому вона народила первістка. Хоча, деякі фанати Тодоренко припустили, що фотографія була зроблена раніше, ще до вагітності або на короткому терміні, коли зірка була ще худою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, вагітна Тодоренко повеселила мережу своїми раскоряками.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.