Настя Каменських, яка зараз виступає сольно під псевдонімом NK, часто вибирає для виходів у світ сексуальні вбрання, що підкреслюють всі принади її схудлою ідеальної фігури.

На цей раз популярна українська співачка, яка не змогла стримати сліз під час останнього ефіру шоу "Х-Фактор", вразила шанувальників не тільки своєю емоційною поведінкою.

Шанувальники співачки не залишили без уваги її яскравий образ і розкішний наряд. Настя вибрала сексуальну міні-сукню з глибоким декольте, яке підкреслювало розкішні груди співачки.

Образ завершувала нова зачіска Насті — коротке пряме волосся по плечі. В макіяжі артистка зробила акцент на очах, нафарбувати їх темними тінями і зробивши стрілки. Томний погляд, сексуальний наряд — виглядала Каменських дуже спокусливо!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шанувальники відзначають, що такий образ дуже йде співачці. "Сексуальна красуня" - пишуть в коментарях. А деяким Настя у такому вбранні і макіяжі здалася схожою на Кім Кардашьян. І вона зовсім втратила свою індивідуальність.

Деякі відзначили зовнішню схожість Насті Каменських з голлівудською актрисою Монікою Беллуччі. А ось хтось пише, що артистка сильно змінилася, коли пішла від Потапа.

"Зараз Настя не та. Де проста кучерява дівчина, що зараз робить ця дівчина з зірковою хворобою?", "Дуже стильно", "Дуже шкода. Пам'ятаю, мала була, тільки Настя Каменських, схиблена була. Але, на жаль, загубився в тебе стиль і індивідуальність, в яку я була закохана. Тепер ти як всі", "Це не Настя", "Дуже цікавий образ", "Вона така, яка є. Вона не винна, що у неї маленькі схожості з Кім", "Дуже подобається стрижка", "Так тебе не впізнати", "Моніка?", "Які гарні очі", - пишуть фанати в коментарях до фото Насті Каменських.

Каменських залишила фото без коментарів. Раніше, вона поділилася своїми далекосяжними планами і бажанням обійти світових співачок.

Нагадаємо, Настя Каменських побувала на церемонії вручення Латинської Греммі в Лас-Вегасі, позуючи на червоній доріжці в незвичній яскравій сукні.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Олексій Потапенко, який нещодавно засвітився в американському Маямі разом з Настею Каменських, показав цікаве фото в своєму Instagram. В цей раз виконавець засвітився в каліфорнійському Лос-Анджелесі.

Також "Знай.uа" писав, Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.