Велике свято Різдво з давніх часів асоціювалося з різними магічними ритуалами. Ми зібрали 3 найпопулярніших ворожіння, які допоможуть тобі з точністю передбачити твоє майбутнє. Передає Clutch.

Ворожіння на голках

Візьми товсту свічку і дві швейні голки, вушко кожної з них натри воском. Також тобі знадобиться склянка з чистою водою.

Загаси світло у домі, запали свічку і постав перед собою склянку води. Візьми голки пальцями вістрям вниз і одночасно опусти їх у склянку. Спостерігай за тим, яке положення зайняли голки, і це допоможе тобі передбачити майбутнє.

Якщо голки швидко пішли на дно, то в цьому році виповниться твоє заповітне бажання. Якщо з'єдналися - буде весілля. Опустилися на дно один проти одного - ти знайдеш кохання. Вістрям один до одного - буде суперниця. Розійшлися на дні - чекай розлуку. Вколола палець - чекай зізнання у коханні.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

Ворожіння на горіховій шкаралупі

Це ворожіння з давніх часів дівчата проводили, збираючись компанією.

Вам знадобляться горіхові шкаралупки. Також потрібно взяти воскові свічки, їх розрізати на рівні шматочки, по одну на кожну дівчину.

Візьміть таз з водою і пустіть одночасно запалені свічки в сколупках. Дівчина, свічка якої згорить найшвидше, перша вийде заміж. А якщо чиясь потоне, цій дівчині доведеться все життя бути самотньою.

Ворожіння "Вечеря для нареченого"

Проводити це ворожіння треба на самоті опівночі на Різдво.

Сядь у порожній кімнаті і запали свічки, постав стіл і накрий на ньому вечерю для нареченого. Сама сядь навпроти і скажи: "Ряджений, суджений! Прийди до мене вечеряти!"

Не можна вставати або відволікатися, ти повинна нерухомо сидіти і чекати привида свого нареченого. Постарайся якомога краще запам'ятати риси його обличчя, але не варто вступати з ним у діалог.

Нагадаємо, головні заборони на Новий рік, якими не можна знехтувати.

Раніше Знай.ua повідомляв, трьохсотлітня відьма розповіла, як причарувати судженого.

Також Знай.ua писав, топ 10 найкращих фільмів для святкового настрою.