Ви коли-небудь замислювалися над тим, як будуть виглядати тварини, якщо одягнути їх у вишуканий одяг? Наприклад, светр з високим горлом здатний перетворити хортих борзих у справжніх аристократів. В цьому одязі собаки виглядають чудово. Вони нагадують ікон стилю і популярних знаменитостей. Ці пси виглядають немов з обкладинки відомого модного глянцю.

Стиль і чарівний зовнішній вигляд хортів бурхливо обговорюють в мережі. Користувачі в захваті від цих ошатних красенів.

Все почалося з того, що користувачка Twitter з ніком sindivanzyl поділилася на своїй сторінці публікацією з тваринами у светрах.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Передплатники дівчата вирішили доповнити образи милих песиків. Вони зробили їм в фотошопі модні зачіски.

Користувачі також почали порівнювати собак зі знаменитостями, успішними і багатими людьми. Вони повідомили, що деякі відомі особистості в їх уявленні виглядають саме так.

sindivanzyl почала міркувати про те, для чого був зроблений даний знімок. Вона припустила, що песиків фотографували для модного собачого журналу під назвою "Dogue" (відсилання до реального відомого журналу "Vogue").

Звичайно ж, користувачі постаралися і над створенням обкладинки "Dogue". Варіанти вийшли дуже оригінальними і стильними.

Деякі користувачі жартома висловили обурення, пов'язане з тим, що їх борзі виглядають зовсім не так модно, як ці аристократи в светрах. Вони поділилися знімками своїх вихованців.

"Знай.uа" вже писав: креативний господар створює оригінальні шапочки для котів

А також: 5 простих порад, як подбати про покинутого собаку

Нагадаємо: на Алясці білий ведмідь подружився з собакою