Знаменита голлівудська акторка Анджеліна Джолі вийшла зі своїми дітьми у світ зробити покупки.

Про це повідомляють ЗМІ.

Напередодні самого католицького Різдва всі знаменитості купують подарунки друзям та родичам, складають їх під ялинку, а вже потім урочисто їх розгортають.

Проте цього разу знамениту акторку помітили на прогулянці з дітьми у переддень Різдва, 24 грудня. Ймовірно цей святвечір проведуть з нею, а вже потім відправляться до батька Бреда Пітта.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Для цього виходу у світ Джолі вибрала сіре пальто від MaxMara і улюблений аксесуар – сонцезахисні окуляри. Під верхнім одягом акторки були дуже широкі темні штани, до яких вона взула чорне замшеве взуття.

Разом з тим варто відзначити, що голлівудську актрису Анджеліну Джолі помітили на прогулянці в Лос-Анджелесі.

В останні вихідні актриса відправилася за покупками в один із торгових центрів в Санта-Моніці. 43-річна артистка купувала подарунки дітям. Разом з Джолі був старший син Пакс.

Для шопінгу актриса вибрала повсякденний, але стильний наряд. Анджеліна одягла бежеве пальто від Max Mara, у якого пояс на талії і чорне плаття. Образ вона доповнила сумкою від Saint Laurent, окулярами-авіаторами і туфлями на невеликому каблуці.

Крім того варто відзначити, що найкрасивіша пара Голлівуду і світу Анджеліна Джолі та Бред Пітт, які нібито досягли юридичної домовленості стосовно своїх дітей, виявилося, знову ведуть війну.

Але тепер ця війна тиха і підла, а найжахливіше, що зброєю в ній стають діти. Так, Джолі не гребує тим, щоб калічити психіку своїх прийомних дітей підлими заявами. Так, актриса заявила 15-річного прийомному сину Паксу, що Бред Пітт взагалі не хотів його всиновлювати. Джерело в близькому оточенні Джолі заявив, що це неймовірно зашкодило відносинам Пакса із зоряним прийомним батьком.

Анджеліна розповіла, що усиновила Пакса незважаючи на бажання Бреда, а той нібито прийшов в лють і ледь не розлучився з нею.

"З тих пір Пакс і Бред не дружили, хоча Бред заперечував, що говорив таке", - розповів інсайдер.

Нагадаємо, підла Джолі налаштовує дітей проти Пітта.

Як повідомляв "Знай.ua", Пітт отримав від Джолі "все, що хотів".

Також "Знай.ua" писав, що зомбі-копія Анджеліни Джолі розкрила секрет своєї лякаючої зовнішності.

Новини шоу-бізнесу: чутки, плітки, скандали