Відома зіркова пара – Анджеліна Джолі і Бред Пітт нарешті дійшли згоди щодо розподілу опіки над дітьми

Так, подружжя нарешті зуміли знайти спільну мову над опікою шістьох дітей. Їх дворічний шлюборозлучний процес обзавівся подробицями, як саме вони поділили дітей, передає Политека

Анджеліна Джолі і Бред Пітт
Анджеліна Джолі і Бред Пітт

Як повідомляють іноземні ЗМІ, пара підписала договір, який стосується опіки над їхніми рідними та прийомними дітьми. За заявою Анджеліни, Бредді "отримав, що хотів". Судячи з усього, фраза стосується докладених зусиль Бреда. Адже він боровся за право опіки над дітьми протягом двох років.

Як відомо з документів, Бред може спілкуватися з дітьми, а всі важливі питання з приводу дітей вони будуть вирішувати разом з Джолі.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Джерела, близькі до екс-парі повідомляють, що Джолі і Пітт вже встигли встановити на свої смартфони додаток, що погоджує розклад зустрічей.

Нагадаємо, Діти точно зрадіють: Бред Пітт зробив Анджеліні Джолі пропозицію, від якої неможливо відмовитися

Адвокат Саманта Блей, яка представляє інтереси Анджеліни Джоли, заявила, що актриса та її чоловік Бред Пітт погодили умови опіки над дітьми в рамках розлучення.

Про це повідомляє Reuters.

Згідно з досягнутою угодою подальше судове засідання по справі розлучення зіркової пари вже не потрібно, адже сторони погодили проблемні моменти.

Як раніше повідомляв "Знай.uа" Виснажена Анджеліна Джолі розповіла про сексуальне насильство в сім'ї: що сталося

Оскароносна актриса Анджеліна Джолі, у якої не так давно трапився нервовий зрив, розповіла про те, що розмовляє зі своїми дітьми про проблеми насильства. Про відвертому інтерв'ю Анджеліни Джолі пише видання Marie Claire.

Також "Знай.uа" писав про те, що Джолі і Пітт змогли домовитися, багаторічному конфлікту кінець

Найкрасивіша пара світу – Бред Пітт і Анджеліна Джолі, розлучилася в 2016 році. Фанати плакали навзрид. Далі між колишнім подружжям почалися виснажливі розбирання і судові позови, які геть висушили Анджеліну. Актриса розгубила колишню красу, кілька разів потрапляла до лікарні з нервовими зривами і анорексією, загалом, переживала розлучення і проблеми з опікою над дітьми дуже важко.