Двоє велосипедистів-екстремалів вирішили проїхатися лісом і весело провести час. Однак, їх веселощі перервав злий ведмедик, який зовсім не нагадує Вінні-Пуха. Так швидко хлопці ще ніколи не крутили педалі. Особливо той хлопець, на якого і загарчав грозний клишоногий.

Так користувач Dusan Vinzik зі Словаччини опублікував на YouTube ролик, де зображений його товариш-велосипедист, який намагається в глухому лісі піти від переслідування ведмедя.

Можливо, господарю лісу не сподобалося сусідство з екстремалами, і ведмідь, мабуть, вирішив прогнати непроханих гостей.

Прикріплена до шолома оператора камера зафіксувала, як дикий звір раптово вибігає на гірську стежку і з ревом мчить за одним з товаришів.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Після виходу звіра з гущавини хлопці ще роздумують — чи варто продовжувати поїздку, або пошукати більш доброзичливий лісок. справді, не тікати ж з веломаршруту через якогось там ведмедя.

Дикий звір з'явився на дорозі несподівано і відразу погнався за одним з велосипедистів. Той, не будь дурень, показав гідний Тур де Франс результат прямо на дорозі, і розсерджений мишко повернувся в барліг без здобичі.

Мабуть, налякані велосипедисти не наважилися продовжувати шлях і повернули назад.

Зазначимо, найчастіше ведмеді нападають не серйозно, просто демонструють людині свою перевагу і тонко натякають, що непогано б піти своєю дорогою і не загострювати конфлікт. Так, наприклад, може вчинити ведмедиця, яка оберігає своїх ведмежат.

Як би там не було, не спровоковані напади ведмедів на людину рідкісні, але от зустріч з шатуном завжди перетворюється в екстрим. Саме на рахунку шатунів найбільша кількість людських жертв.

Шатунами називають ведмедів, не залеглих в зимову сплячку. Найчастіше такі ведмеді просто не встигають набрати необхідного запасу жиру для зимівлі, наприклад з причини неврожаю ягід або горіхів.

Нагадаємо, білий ведмідь подружився з собакою. Господар пса зняв веселе знайомство на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.