Митеш Патель – житель Британії, який убив свою дружину, щоб піти до хлопця з додатка для гей-знайомств "Grindr." Поліції він розповів, що на будинок його сім'ї напали, поки він ходив за піцою. Дивно, але слідчі виявили, що ця інформація не відповідає даним програми "Здоров'я", встановленого на його айфоні.

Деталі вбивства

14 травня чоловік зателефонував у швидку допомогу, повідомив, що його будинок пограбували, і напали на його дружину. Він сказав, що не впевнений в тому, що Джессіка жива. Митеш повідомив, що злочинці перевернули в його будинку все догори-дригом, речі і одяг були розкидані по підлозі. Коли медики і поліція прибули на місце події, побачене їм здалося дуже дивним.

Посеред вітальні лежала обездвиженная жінка. Її задушили пакетом з місцевого супермаркету. Слідчі не виявили сліди злому і проникнення в будинок. Поліція знайшла жорсткий диск з камери спостереження у валізі під ліжком. Як виявилося, хтось пошкодив запис буквально за кілька хвилин до приїзду поліції.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Під подвійним дном в тумбочці знайшли фотографію, на якій зображені Патель і інший чоловік. Це медик з Австралії, з яким Митеш познайомився в додатку "Grindr".

Шлюб молодих людей зі сторони виглядав ідеальним. Вони знайомі з дитинства, разом вони пережили безліч труднощів. Патель став першим хлопцем Джесіки. У пари був сімейний бізнес – вона володіла популярної аптекою. Молоді люди замислювалися про ЕКО-заплідненні.

Поліція встановила, що у чоловіка були позашлюбні стосунки. Як виявилося, він планував вбивство дружини протягом 5 років. Він сподівався, що його дружина завагітніє. Після смерті він забере малюка собі і буде виховувати його разом зі своїм хлопцем.

За смерть дружини при пограбуванні Патель міг отримати 2 мільйони євро по страховці. Ці гроші допомогли б йому почати нове життя в Австралії.

Джессіка все ж дізналася про роман чоловіка і його почуття до іншого чоловіка. В сім'ї виникло напруження. Можливо, це і підштовхнуло Митеша на реалізацію свого плану. Незадовго до вбивства він переглядав в мережі інструкцію по удушення людини.

Розкриття справи

Чоловік розповів поліції, що бачив останній раз свою дружину перед тривалою прогулянкою. Він повідомив, що прогулявся в аптеку, взяв піцу і повернувся додому, вже після пограбування. Його не було 42 хвилини, але алібі відсутнє. На допомогу прийшло iOs додаток "Здоров'я". Воно вважає калорії і стежить за активністю.

7:44 перед тим, як Патель вийшов з дому, програма "Здоров'я" на телефоні Джесіки зафіксувало 14 кроків. Судячи з усього, вони були останніми. Подальша активність Митеша – це імовірно інсценування пограбування, а не звичайна прогулянка по вулиці.

На шиї Джесіки слідчі виявили свіжі подряпини, і під її нігтями – ДНК чоловіка. 5 грудня Митеша засудили до 30 років ув'язнення. Слідчий зазначив, що він пішов на крайні заходи, щоб приховати вбивство і свій спосіб життя.

У кінці засідання Патель зізнався, що спілкувався з австралійцем в "Grindr". Але він заявив, що все це – велике збіг.

"Знай.uа" вже писав: жінка повстала з мертвих після кремації

А також: вчені назвали три періоди, коли люди відчувають себе самотніми

Як повідомлялося: Джолі вперше провела різдвяні покупки без Пітта