У ході тривалих досліджень американські вчені визначили три періоди, коли люди відчувають себе найбільш самотньо.

Про це пишуть американські ЗМІ з посиланням на відповідні висновки дослідників.

Вчені переконані, що більшість людей відчувають найбільшу самотність у віці 25-30 років, після 50 і після 80.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Перший період самотності і депресії пов’язаний загалом з невдоволенням собою. Саме в період 25-30 років більшість людей доходять до моменту переоцінки цінностей і вважають, що їх життя складається гірше інших. Багатьом здається, що вони помилилися у виборі свого життєвого шляху, тоді як у інших справи йдуть значно краще.

Абсолютного апогею відчуття самотності досягає у віці 50-55-років. У цей період у людини з’являються проблеми зі здоров’ям і думки про смерть.

А вже після 80 люди відчувають самотність через фізичну слабкість, втрати близьких людей і усвідомлення, що велика частина життя вже прожито.

Нагадаємо, процес старіння в організмі сучасних людей починається з 39 років. Про це повідомляють американські вчені на MedikForum.

Вчені з США прийшли до висновків про вік початку старіння, грунтуючись на результати масштабних досліджень. Експерти пояснили результати.

У 39 років в організмі людини починає відбуватися механізм згасання фізичної та розумової активності, а також знижується вироблення речовини мієліну, який захищає нервові клітини. Як результат – в організмі починають розвиватися вікові захворювання, які згодом "відображаються" як на обличчі, так і на загальному самопочутті.

Головною ознакою, на який варто звернути увагу, є біль і скутість в суглобах. Також свідчить про початок старіння організму постійна втома.

Одним з факторів, на який варто звернути увагу, є біль у тілі навіть при незначних фізичних навантаженнях і нестерпне бажання спати.

Як повідомляв раніше Знай.ua, заняття сексом два рази на місяць підвищують рівень щастя у літніх людей.

Також Знай.ua писав про те, що люблячим батькам варто з найменшого віку пояснити дитині що таке особисті кордони і сексуальна безпека.