Продюсер з Балтімора під псевдонімом Caz виклала в Twiiter відео, на якому говорить таким самим голосом, як і помічник Siri від Apple. Якщо закрити очі, відрізнити від оригіналу дуже важко.

Однак користувачі не повірили дівчині і сказали, що голос був спеціально накладено на ролик. Тоді Caz записала окреме відео, де розповіла, що вона насправді так розмовляє і довела це, сказавши ще кілька фраз у стилі Siri.

"Для всіх, хто говорить, що я прикидаюся, мій друг попросив мене зробити це знову: у мене такий голос", – сказала дівчина.

Відео зібрало більше мільйона переглядів.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відомий український співак, який переміг у Національному відборі і став учасником "Євробачення" в цьому році, Костянтин Бочаров, більш відомий як Melovin часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя в соціальній мережі instagram. Так, в цей раз артист порадував фоловерів прем'єрою новорічної пісні.

Так, на сторінці хлопця з'явився фрагмент його нового хіта під назвою "Чудова мить". Примітно, що в цій публікації з'явилася фотографія артиста з його батьками. На знімку родина сидить біля ялинки, обмотавшись блискучою гірляндою. Співак сидить в червоній кофті посередині між мамою і татом. А в сторіс Melovin опублікував давній знімок, на якому він ще маленький з молодими батьками.

Також ми писали, що відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і добре схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість показала невеликий уривок одного з концетов, прорекламувавши акустичний альбом "XMASWITHNK". Так, артистка згадала дитинство в Італії і те, як святкувала Різдво двічі.

Напомним, Melovin розповів про власні політичні амбіції.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Melovin продав свій найдорожчий талісман.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфи в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.