Житель Великобританії випадково натрапив на телевізійному аукціоні на склад і захотів його придбати. Коли він його відкрив, то був в шоці. У приміщенні знаходився сейф. А всередині сейфа було ціле багатство – 5.8 мільйонів фунтів (приблизно 7.3 мільйони доларів). Покупка обійшлася чоловікові всього в 390 фунтів (близько 494 доларів).

Самостійно відкрити сейф щасливчик не зміг. Він звернувся за допомогою до слюсаря. Але навіть фахівець не впорався із завданням – вона виявилася занадто складною. Тоді чоловік задумався про те, що ж могли зберігати в такому сейфі. Чому тут настільки сильна захист?

На щастя, друга спроба виявилася вдалою, і сейф відчинили. Покупець сейфа не міг повірити своїм очам. Невже це справді 7 мільйонів доларів?

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Чоловік не знав, що робити з грошима, адже з такою сумою краще не жартувати і ні в якому разі не можна залишати її собі – вони ж чужі. Юрист, який представляє інтереси первинних власників складу, зв'язався з покупцем. Він запропонував йому угоду – 465 тисяч фунтів (близько 600 тисяч доларів) в якості винагороди за чесністю. Але чоловік відхилив цю пропозицію, адже він вважає його несправедливим. У підсумку він домігся більш вигідної угоди та отримав винагороду в розмірі 930 тисяч фунтів (приблизно 1.2 мільйона доларів). Нагадаємо, склад він купив всього за 390 фунтів. Сейф і решту грошей чоловік повернув.

Цю незвичайну і дивовижну історію опублікував на своєму акаунті в Twitter Ден Дотсон. Саме цей відомий в США аукціоніст і за сумісництвом ведучий програми Storsge Wars продав сейф. Він поняття не мав, що продав ціле багатство за 500 доларів.

Портал "Знай.uа" вже писав: чоловік зірвав джекпот й одразу ж позбувся виграшу

А також: різдвяний лист Лінкольна продали за шалені гроші

Нагадаємо: у Бердянську жінка хотіла поховати кота і знайшла скарб