Андреас Бюрклі вирішив випробувати удачу і зіграв у телелотерею. Несподівано для самого себе він став володарем мільйона швейцарських франків (більше 27 мільйонів гривень). Вражаюче, але організатори лотереї анулювали виграш. Вони пояснили це тим, що сталася технічна помилка.

Згідно з правилами Swisslos, будь-яка людина може сплатити внесок учасника і зіграти в лотерею. Комп'ютерна програма рандомно вибирає десятку фіналістів. Один з них може стати володарем джекпоту. Переможця визначають у прямому ефірі телепередачі.

В останньому розіграші однієї з обраних комп'ютером прізвищ стала Бюркли. Гість, якого запросили на програму, витягнув з шухляди саме це ім'я. Ведучі привітали Андреаса з перемогою і навіть продемонстрували привабливий валізу з грошима, які він повинен був зібрати з собою. Вони зателефонували йому в прямому ефірі з метою повідомити чудову новину. Але Андреас не відповів.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Практично відразу перемогу чоловіки анулювали. Співробітники Swisslos повідомили, що в ящик з іменами випадково потрапило не 10, а 11 прізвищ. Саме тому результати розіграшу та визнали недійсними.

Звичайно ж, Бюрклі все ж повідомили про подію. Але він прийняв звістку вельми гідно. Повторний розіграш відбудеться після різдвяних свят. Можливо, на цей раз йому по-справжньому пощастить?

Раніше "Знай.uа" писав: жінка зірвала джекпот завдяки безсонні

А також: чоловік виграв у лотерею мільйони і став найбільш благородною людиною світу

Нагадаємо: чоловік зірвав джекпот завдяки дітям, які запізнилися на шкільний автобус