Житель американського штату Флорида виграв 14,5 млн дол. в лотерею, передає kdvr.com.

Ім'я переможця - Крішна Баррі. Він зірвав лотерейний джекпот 1 грудня поточного року. Виграшем вирішив розпорядитися розумно.

"Я приїхав в США з Індії близько 20 років тому, аби отримати ступінь магістра. Тепер я хочу допомогти здобути освіту іншим - це буде 100 чоловік з Індії", - розповів він.

Переможець також планує купити новий будинок і машину.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Я відкладу трохи грошей, щоб допомогти моїм дітям вступити в коледж", - розповів він.

Раніше ми повідомляли, що відомий телеканал Netflix повідомив про вихід нового документального серіалу під назвою "Бесіди з убивцею: записи Теда Банді".

Багатосерійна стрічка присвячена серійному маніяку, який відрізняється від інших злочинців. Його приваблива зовнішність, індивідуальність і харизма зруйнували стереотипи і уявлення про серійних вбивць. Адже зазвичай такі люди асоціюються з чимось повністю негативним і огидним.

На рахунку Теда Банді було більше 30 жертв, коли він потрапив за грати в 1978 році. Дивно, але навіть перебуваючи у в'язниці, він став предметом надзвичайного обожнювання мешканок Америки. Його харизматичність зачаровувала абсолютно всіх, перед ним складно встояти.

Також раніше повідомлялося, що американець на ім'я Кевін Фенвік з міста Балтімор, штат Меріленд, завдяки неспішності дітей зірвав джекпот і забезпечив себе на все життя. Про це повідомляє інформаційний портал UPI.

У 58-річного Фенвіка була незвичайна традиція протягом багатьох років, щоранку по дорозі на роботу він купує миттєвий лотерейний квиток в одному і тому ж магазині.

Але одного разу був змушений змінити звичкк, так як його діти запізнилися на шкільний автобус. Чоловік знайшов у інший кіоск і придбав у ньому квиток за п'ять доларів.

Він стер захисний шар і побачив, що виграв 50 тисяч доларів.

Раніше "Знай.uа" розповідав, що New York Times назвав кращих акторів року

А також розсекречені подробиці про третій сезон Stranger Things

Як повідомлялося, названі кращі фільми і серіали 2018