Лист 16-го президента Сполучених Штатів Америки Авраама Лінкольна, який він писав напередодні Різдва, продали на аукціоні за 60 тисяч зелених.

За інформацією американських ЗМІ даний лист Лінкольн відправив родичам своєї дружини напередодні Різдва. Також наголошується, що рік написання невідомий, Лінкольн відправляв його в період Громадянської війни, яка тривала з 1861 по 1865 роки.

У листі Лінкольн закликав "не чіпати їх, поки містер і місіс Крейг (родичі дружини Лінкольна) ведуть себе як мирні і віддані громадяни Сполучених Штатів".

Американський президент у листі також закликав до об'єднання країни. Втім, організатори аукціону зазначають, що, найімовірніше, президент написав цей лист у кінці 1863 року, за кілька днів до Різдва.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Варто нагадати також той факт, що Авраам Лінкольн був президентом США з 1861 по 1865 рік. Історики стверджують, що він був національним героєм американського народу і визволителем рабів.

Варто нагадати, що Альберт Ейнштейн є автором Листа про Бога, який було створено в 1954 році. Воно послужило відповіддю на роботу філософа Еріка Гуткінда. У це складно повірити, адже фізик-теоретик все своє життя заперечував релігію.

Таку унікальну та неймовірну знахідку було продано на аукціоні майже за 3 мільйони доларів. І це вдвічі більше від очікуваної суми. Передбачалося, що замітку продадуть за 1-1.5 мільйона доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що перше видання книги легендарного українського класика Миколи Гоголя "Вечори на хуторі поблизу Диканьки" було виставлено на аукціон у Лондоні. У повідомленні сказано, що унікальне видання пішло з молотка на аукціоні christie's в Лондоні за 175 тисяч фунтів стерлінгів (224 тисяч доларів). Про це повідомляється на сайті аукціонного дому.

Нагадаємо, британський чемпіон заради сина виставив свій пояс на аукціон.

Як повідомляв Знай.uа речі легендарної Мерилін Монро пустили з молотка за мільйон.

Знай.uа писав, дівчина заробила мільйони на продажу брудних шкарпеток.