у Діда Мороза В дитинстві вірив практично кожна дитина. Він асоціюється з справжнім дивом, святом і чарами. На жаль, подорослішавши, діти дізнаються, що ніякого Діда Мороза зовсім немає.

Як це сталося – читайте нижче:

Артем

Я щиро вірив в існування Діда Мороза років до 15. А все завдяки одній з новорічних ночей. Мені було приблизно 6 років, і я вирішив перевірити, чи він справжній, цей Дідусь. Тоді ми жили з батьками в гуртожитку. Все знаходилося в одній кімнаті. Я ліг у ліжко й почав пильно дивитися під ялинку, очікуючи дива. Неймовірно, але подарунки з'явилися буквально з нізвідки. Я всього лише моргнув, а батьки залишалися на місці. Я був упевнений, що цей Дід Мороз.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

З радісними криками я побіг будити батьків і брата. Цю історію я з захопленням розповідав однокласникам та друзям. Нікому не вдавалося переконати мене. Тільки зараз я розумію, що в ту ніч швидше за все я просто ненадовго заснув.

Стас

В кінці дев'яностих у мого батька з'явився мобільний телефон. У новорічну ніч батьки повідомили мені, що повинен зателефонувати Дід Мороз і розповісти, куди він сховав подарунки. Я з захопленням чекав дзвінка біля стаціонарного телефону. Батько пішов на кухню, і буквально в ту ж мить пролунав дзвінок. Мама взяла трубку, дуже швидко поговорила і сказала, що Дід Мороз передав їй, де сховані подарунки. В цей же момент батько повернувся з кухні. Тоді я запідозрив, що мама говорила по телефону з ним, а не з чарівним Дідусем.

Марина

Коли мені було приблизно 5 років, на Новий рік до мене прийшов Дід Мороз. У нього на обличчі чомусь була пластикова маска, і мене це збентежило. Як виявилося, у Дідуся обвітрилися щоки. Потім я звернула увагу на посох, який більше нагадував палицю швабри. Мені розповіли, що чарівний посох зламався, і його довелося віддати ремонт. Мороз знайшов відповідь і на питання про те, чому у нього в руках замість мішка з подарунками пластиковий пакет, - просто він сучасний. Але він не знав, що сказати, коли я запитала, чому на його руці годинник мого дідуся.

"Знай.uа" вже писав: поведінка Санти обурила хлопчика і він викликав поліцію

А також: дівчинка відправила в небо список бажань, відповідь не змусила себе чекати

Нагадаємо: скандал навколо розмови Трампа з дитиною набирає обертів