У світі постійно відбуваються різна неприємна дурниця, і як же здорово спостерігати, коли лиходії отримують по заслугах, причому миттєво. Про це повідомляє The Daily Mail.

Так в Китаї грабіжник-невдаха вирішив зробити за одну ніч кілька пограбувань. Він проник в готель, щоб нажитися на чужому добрі і вирішив, якщо зняти взуття – буде менше шуму, це була його фатальна помилка. Такий урок зловмисник запам'ятає на все життя.

Брудні ноги настільки сильно смерділи, що господар готелю почув її запах, перебуваючи в іншій кімнаті.

Коли чоловік вийшов перевірити звідки виходить таке амбре, і побачив горе-крадія, який тут же спробував втекти з місця злочину.

Як наголошується, грабіжник спробував втекти, але власник готелю наздогнав його на парковці.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Пізніше його затримала поліція. Згодом злодій зізнався, що пограбував у ту ж ніч ще кілька готелів.

Але злодії бувають не тільки дурні і брудні, але і з залишками совісті. Житель Великобританії Стіві Валентайн в твіттері поділився зворушливою і дуже дивною історією. Наприкінці листопада у його співмешканки вкрали ноутбук, коштовності, гроші і телефон залишилися недоторканими. Однак у цей же вечір на електронну пошту прийшов лист від лиходія.

У своєму повідомленні злодій пояснив свій вчинок і навіть запропонував допомогти в навчанні.

Мабуть, після того, як злодій ретельно порився в ноутбуці він зрозумів, що його жертва навчається в університеті, тому запропонував їй допомогу.

Цей пост всього за кілька днів набрав майже 70 тисяч ретвітів і більше 220 тисяч лайків.

Нагадаємо, це був звичайний вечір, господиня будинку, 30-річна Саванна Бразертон безтурботно пекла різдвяні печива і готувалася до свята, як раптом почула сильний шум і ревіння який видавався на порозі її будинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у 1973 року в "кредит банк" в центрі Стокгольма людина з автоматом взяв в заручники п'ятьох співробітників. Його звали Ян-Ерік Олссон і, крім грошей, він вимагав свободи для свого співкамерника Кларка Олофссон. Так з'явився термін "стокгольмський синдром".

Також "Знай.uа" писав, у Києві орудує парочка небезпечних злодіїв, на рахунку яких вже кілька нахабних спроб пограбувань. В мережі опублікували фото зловмисників, які під різними приводами намагаються проникнути до квартири довірливих киян.