Зимові свята, особливо Різдво, хочеться провести з рідними і близькими. Душа жадає затишних сімейних посиденьок, щирих розмов, радості, довгоочікуваного обміну подарунками, теплоти і затишку.

Merry Christmas from the Vaughan’s!

Geplaatst door Pierce T. Vaughan op Maandag 25 december 2017

На жаль, не всі можуть цим насолодитися. Багато людей працюють у новорічну ніч або на Різдво, і їм доводиться перебувати далеко від рідних і близьких.

У цьому році не пощастило і дівчині по імені Пірс Ваухан. Вона працює стюардесою в відомої авіакомпанії Delta Airlines. Їй поставили на Різдво рейс, тому вона відзначить свято в небі під час польоту.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

🔺

Geplaatst door Pierce T. Vaughan op Zaterdag 3 maart 2018

Її люблячий і турботливий батько відмовляється проводити улюблений сімейний свято без дочки. Він довго думав, як вийти з цієї ситуації, і йому в голову прийшла геніальна ідея. Хол замовив квитки на 6 рейсів через США. Все для того, щоб бути разом з дочкою на Різдво. Заради неї він готовий на все. Чоловік не звик здаватися, він подолає будь-які труднощі заради своєї сім'ї.

Про цієї чудової історії розповів хлопець на ім'я Майк Леві. Він був пасажиром однієї з цих 6 рейсів. Майк виклав фото з батьком Пірс на своїй сторінці в Facebook. Публікацією поділилася та сама дівчина на своєму акаунті.

Look ma we made it Kimberly Hal Vaughan 🤗 Dad’s first trip using his benefits was a success! A special thanks to all of...

Geplaatst door Pierce T. Vaughan op Dinsdag 25 december 2018

Це зворушлива історія вразила користувачів. Вони вважають, що Хол створив для своєї дочки справжнє різдвяне диво. Далеко не кожен чоловік здатний на такий вчинок. Це змушує замислитися про те, що рідних і близьких завжди потрібно цінувати.

Merry Christmas from the Vaughan’s!

Geplaatst door Pierce T. Vaughan op Maandag 25 december 2017

Раніше портал "Знай.uа" розповідав: чоловік відправився у подорож Атлантикою в спеціальній бочці

А також: дівчинка відправила в небо список бажань і отримала відповідь

Як повідомлялося: різдвяний подарунок дочки довів батька до сліз