Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії Ана Чері постала на огляд публіки в сексуальному образі на прогулянці у вихідний день. Для виходу в люди фітнес-модель одягла перламутровий топ на бретелях з відвертим декольте, під яким видно бюстгальтера. Також на дівчині коротка шкіряна спідниця чорного кольору з оборками. На плечі моделі висить чорна сумочка, а свій образ Чері доповнила чорним капелюшком. Її волосся розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі стриманий макіяж.

У підписі до фотографії Ана Чері написала: "Чи можу я одягати це на кожен день? Це занадто багато, щоб просити. За шкалою від 1 до 10, оцініть, наскільки ви любите на вихідні? 1 = Слоб Кабоб. 10 = відірватися по повній. Подвійне торкання для отримання детальної інформації та фотографії фантастичного @rocksea". Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом.

"Я б хотіла, щоб у мене було таке вбрання", "Такі гарячі груди, солодкі губи, гаряче тіло, цілую тебе", "Вся історія – це боротьба, різниця в тому, що деякі вирішують дати їй хороший кінець", "Боже мій, яка жінка!", "Приголомшливо чудово", "Мені подобається твоя впевненість", "Виглядає дуже красиво і дуже жарко", "Ти так гарно виглядаєш", "Чорт, як красиво!", "Ви прекрасна дівчина", - пишуть захоплені фоловери в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.