Monterey Bay Aquarium американська некомерційна організація, океанаріум, розташований в Монтереї, штат Каліфорнія. Вона розповіла про мешканця одного з акваріумів – морської видри Еббі.

Говорячи про тваринний на своєму акаунті в Twitter, співробітники океанаріуму назвали тварину "пухлявой киска" ("chonk"), "пишною дівчинкою" ("thick girl") і "абсолютної одиницею" ("an absolute unit"). Одне з виражень поширене в сленгу реперів, а два інші популярні як меми. Саме тому користувачі неоднозначно відреагували на публікацію.

Багато передплатники захотіли відвідати океанаріум. Деякі висловили своє захоплення і навіть запропонували підвищити автора твіту. Знайшлися й ті, хто відмовився йди в акваріум з-за надмірної кількості мемів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Деякі користувачі засудили за організацію недоречне запозичення представниками однієї культури елементів іншої. Вся справа в тому, що подібні вирази часто використовують афроамериканці. Користувачі вказали на те, що публікація сприяє ворожому середовищі для чорношкірих, враховуючи і чорношкірих вчених.

Представникам Monterey Bay Aquarium довелося вибачитися за свій твіт. Вони чесно заявили про те, що не знали про інших значеннях використаних мемів. Вони визнали, що використання фраз, які описують тіла чорношкірих жінок, є недоречними в описі морської видри.

Але після вибачень організацію знову розкритикували – саме за те, що вони принесли вибачення.

Один з користувачів написав:

"Ви не повинні були вибачатися, ви не зробили нічого поганого".

Інший додав:

"Світ, ми повинні припинити вибачатися".

З усіх, хто брав участь у дискусії, лише видра Еббі залишилася байдужою.

Раніше "Знай.uа" розповідав: емоційний собака отримав у подарунок улюблену іграшку і став зіркою мережі

А також про те, як птахам святкувати Новий рік

Нагадаємо: добродушний собака Міа знайшов будинок і кожен день тішить господарів особливим танцем