Милійсобачці на прізвисько Міа не пощастило потрапити в руки до люблячої сім'ї. Вона багато чого пережила, відчувала на собі жорстокість людей, пережила голод і не одну морозну зиму. Колись ця тварина бродила вулицями Румунії, потім опинилася у притулку в Шотландії. Де її прийняли як рідну і оточили опікою. Незабаром Міа знайшла справжній будинок.

Зараз все змінилося і Міа щодня отримує любов і турботу своїх господарів. Вони досить уважно ставляться до собаки: шиють їй светри, дозволяють валятися на дивані і чудово годують.

Однак, про свої звички вона не забула і кожен раз намагається привернути увагу, як вміє.

Тоді Мія пускає в хід всю свою чарівність і починає тверкать. Найдивовижніше, що при цьому вона постійно зберігає зоровий контакт з людиною.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Відео з веселою собакою на ім'я Міа стало дуже популярним в мережі. Її вміння підкорило і повеселило багатьох користувачів.

Зазначимо, тверкінг – це новий напрямок в танці, в рухах якого активно використовується робота сідниць, стегон, живота і рук, при цьому інші частини тіла майже повністю нерухомі. Судячи з коментарів багатьох користувачів саме такий танець і виходить у Мії, і краще, ніж у людей.

До речі, не так давно мережі звернули увагу на ще одну собаку, яка без розуму від піцци. У маленькому фастфуді біля будинку Шеф не упускає можливості випросити ласий шматочок у людей.

Робить він це так професійно, що ніхто не може встояти, судячи з розмірів песика. Але одна з відвідувачок ресторану, яка теж хотіла погодувати його, помітила дещо на шиї чотириногого, що змусило її передумати.

7 листопада користувачка фейсбуку з Мексики на ім'я Естрелла опублікувала на своїй сторінці фото з собакою, що сидить біля входу в піцерію. Чотирилапий так жалібно дивиться на дівчину, що неможливо було не вийти і не дати їй хоча б маленький шматочок піци.

І Естрелла вже була готова зробити це, але одразу звернула увагу на дуже маленьку, але важливу деталь.

Нагадаємо, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при зустрічі з господинею пес втратив свідомість. З ним все добре, він дуже зрадів.

Також "Знай.uа" писав, пес врятував потопаючого кота і мало не поплатився життям.