У грудні по головному корпусу СПбПу (Санкт-Петербурзького політехнічного університету Петра Великого) прогулявся несподіваний гість – Ему. Багато прийняли його за страуса. Ніхто не розуміє, як птах потрапила в будівлю. Її знімки потрапили в чати студентів, де вони почали бурхливо обговорювати незвичайна пригода. Фотографії потрапили в соціальні мережі і дуже швидко стали популярними.

Одному студенту навіть вдалося зняти Ему на відео. Птах стала головним мемом неофіційного пабліка студентів СПбПУ під назвою "Пітер зе Греат Мемес". У ньому дівчата і хлопці публікують різні жарти про навчання, університеті та викладачів.

Студенти включили фантазію і почали міркувати, як птиця могла пробратися в університет. Серед них були смішні, неймовірні і навіть божевільні.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Теорія 1, яка стала класичною. Це не Ему – це наш новий ректор

Теорія 2, яка стала правдивою. Птицю привели на дитячу ялинку

Медіа-центр СПбПУ пояснив, що періодично в університеті проходять різні міські заходи. На вихідних в одному з залу закладу проходив захід, присвячений дитячій ялинці. Одним з головних гостей свята став Ему. Дорога в Білий зал лежить через головну будівлю університету – так птах і попалася на очі студентам і викладачам.

Теорія 3, яка є жартівливе. Студент університету виростив Ему в гуртожитку і вирішив привести його з собою на пари

Ця теорія протрималася недовго. Її спростували завдяки знімків, на яких видно, що по університету Ему вела жінка.

Як виявилося пізніше, ця ж сама птиця стала гостею та інших університетів країни, а не тільки СпбПУ. Крім Ему, по території навчальних закладів прогулювалися також інші тварини.

"Знай.uа" вже писав про дуже емоційного собаку, який отримав у подарунок улюблену іграшку і став зіркою мережі

А також про добродушного собаку Міа, який щодня тішить господарів незвичайним танцем

Як повідомлялося: тверезий російський орнітолог розповів, що птахам можна випити на Новий рік, але зовсім трохи