Якщо ви не прихильник бурхливих святкувань та вечірок і новорічну ніч хочете провести у домашній затишній атмосфері за переглядом доброго фільму – то ця підбірка саме для вас.

Ми підібрали для вас кілька новорічних стрічок, які створять вам святковий настрій, передає "24 Канал".

"Сам вдома"

Фільм, який чи ненайбільше асоціюється з новорічними святами. Тож не варто зраджувати цій традиції. Вмикайте "Сам удома" та насолоджуйтесь витівками Кевіна. Святковий настрій з краплинкою ностальгії вам гарантовано.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

"Подарунок на Різдво"

Ще одна різдвяна історія, добре відома нам з самого дитинства. Арнольд Шварценеггер грає не дуже турботливого батька, який забув купити синові подарунок на Різдво. Однак, головний герой дуже хоче змінитись, тож робить усе, щоб таки купити хлопчикові бажаний подарунок. Та виконати цю обіцянку йому буде непросто.

"Поки ти спав"

Романтична мелодрама, яку особливо люблять жінки. Це історія про те, що в новорічні свята можуть здійснитися найзаповітніші бажання. Люсі працює на станції метро і закохана в пасажира, який щоранку проходить повз неї. В один з передсвяткових днів вона рятує незнайомцеві життя, але той виявляється в лікарні без свідомості. Сім'я помилково вважає її його нареченою, а Люсі вирішує їм підіграти. Однак, під час тіснішого знайомства з сім’єю "нареченого", в неї з’являються почуття до його брата Пітера.

"Інтуїція"

В один зимовий день серед нью-йоркської натовпу Джонатан зустрічає Сару. Двоє незнайомих людей розуміють, що їх тягне один до одного. І вони вирішують перевірити долю: він пише свій телефон на банкноті, вона - в книзі. Купюру розмінюють, а книгу здають букіністу. Джонатан і Сара впевнені, що скоро побачаться знову. Але доля розпорядилася по-своєму.

"Різдвяна історія"

Класична різдвяна казка про старого і злого Ебенезера Скруджа, його озвучує Джим Керрі. Скрудж - фінансист, який присвятив все своє життя накопиченню багатства. Він зневажає все, окрім грошей, включаючи дружбу, любов і різдвяні свята. Тож аби змінити його спосіб життя до головного героя навідуються три духи.

"Реальне кохання"

Історії декількох людей, які, здавалося б, ніяк не пов'язані один з одним, але кожен з яких шукає або намагається утримати справжню любов. Романтична атмосфера фільму поєднується з невимовним духом Різдва.

"Старий Новий рік"

Події стрічки відбуваються 31 грудня, коли кожен з героїв картини готується до свята. Ми бачимо історії життя кількох героїв: смертельно хворого чоловіка, секретарки, що вирішила здійснити нарешті усі плани, продюсера знаменитого новорічного шоу на Таймс Сквер, людини, яка взагалі ненавидить це свято та інших.

Нагадаємо, лікарі назвали продукти, які краще не ставити на новорічний стіл.

Як повідомляв раніше Знай.ua, синоптики розповіли про погоду в новорічну ніч та в перші дні 2019 року.

Також "Знай.uа" писав, як встигнути зробити всі справи до Нового року.