Новий рік – найсвітліше свято року. Люди загадують бажання і чекають справжніх чудес в новому році. Однак звичайні вчинки в святкові дні можуть обіцяти неприємності на весь рік. Дізнайтеся, чого категорично не можна робити 1 січня.

З 31 грудня по 19 січня категорично не можна брати що-небудь у борг. Це стосується не тільки грошей, але і речей. В іншому випадку потреба буде переслідувати вас весь рік.

Новий рік можна зустрічати з порожніми кишенями. Тобто в гаманці повинна бути хоча б невелика сума в перший день року, щоб не мати порожні кишені весь 2019 рік.

Перший день року має свої табу, які фахівці радять не порушувати ні в якому разі. 1 січня треба провести спокійно і розмірено, бажано у сімейному колі.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Отже, категорично забороняється виносити сміття, прибирати і особливо підмітати. Це обіцяє збитки і втрати. Також не варто в цей день обтяжувати себе важкою і брудною роботою, тому що будете орати весь рік.

1 січня не можна сваритись і кричати один на одного. Інакше весь рік так і пройде у сварках.

Раніше повідомлялося, що на 1 січня люди традиційно ворожили. При цьому самому собі пророкувати долю не рекомендується.

Той, хто в цей день проїде на коні задом-наперед навколо дерева, розходиться з одного кореня на два ствола, той не буде обдурений чоловіком або дружиною (мається на увазі зрада).

Той, хто 1 січня прокинеться першим, вийде за двері своєї кімнати і, постукавши в неї, розбудить інших членів сім'ї, той буде головувати в своєму сімействі протягом нинішнього року.

Нагадаємо, залучити удачу в будинок допоможе звичайний лавровий лист, і ось як. Лавровий лист здатний прибирати негативну енергетику.

Як повідомляв Знай. ua, новорічні прикмети: найцікавіші повір'я та заборони свята. Як Новий рік зустрінеш – так і проведеш. Це, без сумніву, найвідоміша новорічна прикмета в наших краях.

Знай. ua писав про практичну любов у Речі Посполитій: де шукати наречену і на що розраховувати, якщо в кишені ні копійки. В 17 столітті шлях до шлюбу дещо відрізнявся від нинішнього.