Останні події 2018 року в країні стали сюжетом для нового реп-батлу коміка Євгена Кошового.

Він в черговий раз виклав своє бачення останніх подій, традиційно, піснею. Відео є на каналі відеохостингу Ютуб ЧістоNews 2018.

"Таке відбувається, що брови дибки стали", - проанонсував Кошовий свою творчість.

Цього разу Кошовому підспівують Порошенко, Гройсман, Кличко. Шоумен згадав про несподіване звільнення Романа Насірова, куплені автомобілі для президента Петра Порошенка та головну ялинку Києва.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський відверто розповів про страшну смерть колеги по "Кварталу 95".

Відомий український шоумен, співак і продюсер Володимир Зеленський відверто зізнався, що сильно дорожить людьми, з якими йому довелося вирости, і він завжди бореться за ці теплі відносини.

Відомо, що в "Кварталі 95" велика частина акторів з Кривого Рогу - рідного міста Володимира Зеленського. І також, наприклад, Алексанр Пікалова, який грає на сцені екс-президента України Віктора Януковича.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Зеленський розповів про величезний конфуз Повалій: вона заспівала, президенти встали і пішли

Українська комік, шоумен і засновник студії "Квартал 95" Володимир Зеленский розповів про своєму виступі перед колишніми президентами Росії і України в роки їх правління – Дмитром Медведєвим і Віктором Януковичем.

Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95

Також Знай.ua" писав про те, що Зеленський зізнався, що Янукович хотів його напоїти і купити

Актор та засновник Студії "Квартал 95", сценарист і продюсер Володимир Зеленський нещодавно розповів про зустріч з колишнім президентом України Віктором Януковичем, якого підозрюють у державній зраді.