Популярня співачка Тіна Кароль зустріла новий рік в обіймах ресторатора Миколи Тищенка.

На вечірці, влаштованій Тищенком, артистка подарувала гостям кілька своїх найкращих пісень і порадувала публіку запальним танцем, про це повідомляє clutch.ua.

"Відомий ресторатор, який недавно покинув проект Ревізор на Новому каналі, влаштував грандіозну новорічну вечірку. Захід проходив в елітному ресторані Coin в Києві. На свято були запрошені всі члени команди закладу, а також зірки українського шоу-бізнесу," - йдеться у повідомленні. На вечірку Тіна Кароль прийшла в блискучому вбранні з оголеними спиною і животом.

В кінці виступу Тіни Кароль Микола Тищенко піднявся на сцену, щоб привітати присутніх з початком 2019 року. Зірки шоу-бізнесу почали фліртувати прямо на сцені.

"Він закружляв Кароль в танці, піднявши на руки. Потім вони кілька хвилин обіймалися у всіх на очах. Згодом, Тищенко, як справжній джентльмен, став на коліно і поцілував руку Тіни Кароль," - зазначається.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Так ресторатор Микола Тищенко та співачка Тіна Кароль зустріли новий 2019 й рік.

Фанати вже представили їх разом: "Який вони б були гарною парою", "Аааа Ви такі класно!!!", "Тіночка красуня... Микола справжній полковник".

Проте зірок пов'язує тільки дружба і робота.

Нагадаємо, популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в спокусливому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у відвертій чорній сукні, що підкреслює витончене декольте артистки. Тіна Кароль стоїть біля величезного дзеркала і дивиться в нього загадковим поглядом. Її волосся розпущене і злегка розкуйовджене, а на обличчі легкий макіяж.