Всі люблять освіжитися в басейні в спекотний сонячний день. тварини не виняток. Новим хітом Інтернету став ролик з чорним ведмедем із зоопарку Орегона.

Милий клишоногий на ім'я Такода показав приклад, як треба розслаблятися на вихідних. Забудьте про години, не думайте про приготування їжі, відкладіть в сторону гаджети. Дуже скоро ви можете відчути таке ж блаженство. І для цього не обов'язково чекати літніх днів, достатньо набрати теплої ванни вже зараз.

Як повідомляють автори відео, цей день видався дуже спекотним, тому ведмідь вирішив освіжитися у ванні.

Співробітники намагаються з усіх сил, щоб тваринам було комфортно. Не все, звичайно, але багато що вдається. Щоб мишко не знудився, він грає з кульками.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На записі видно, як Такода плаває на спині, грає з м'ячиками і просто ніжиться в прохолодній воді.

Це відео викличе посмішку на вашому обличчі! Борсається зовсім як малюк!

Black Bear Bathtime

Rescued black bear Takoda cools off with some tub time.

Geplaatst door Just For Fauna op Dinsdag 24 juli 2018

Чергова зворушлива історія сталася на Алясці. Коли пес побачив великого білого ведмедя, він не почав нападати на нього і не почав тікати. Він його навіть не злякався! Собака повільно підійшла ближче до ведмедя, щоб познайомитися. Вона обережно і уважно його обнюхала, а потім почала загравати з новим другом – вона почала гавкати, тікати і підбігати.

Пес виступив ініціатором гри. Ведмідь з радістю підтримав ідею. Він повів себе в даній ситуації дружелюбно і зовсім не був агресивним. Тварини почали грати в квача.

Варто відзначити, що пес не дикий, а домашній. Він був на прогулянці разом зі своїм господарем. Чоловік зняв на відео знайомство свого улюбленого домашнього вихованця з диким звіром. Його здивувало навіть трохи збентежило таке поведінка тварин. Він вирішив поділитися відео в мережі.

Нагадаємо, білий ведмідь подружився з собакою. Господар пса зняв веселе знайомство на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром. Ведмідь вирішив відвідати відділення поліції і спокійно через двері увійшов у будинок, розташований поблизу шосе. Візит клишоногого зафіксували камери спостереження.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо. За той недовгий час, поки він перебував на волі, звір встиг загризти на смерть шістьох тварин і поранити ще трьох.