Американська компанія Walt Disney вирішила замінити Джонні Деппа іншим актором в новій частині франшизи "Піратів Карибського моря".

Про це повідомляють ЗМІ.

За попередніми підрахунками заміна головного героя допоможе студії заощадити близько 90 млн. доларів.

Відомо, що саме стільки актор отримав за зйомки у фільмі "Пірати Карибського моря: Мерці не розповідають казки", який став вже п'ятою частиною відомого фільма. Проте саме цей фільм приніс кіностудії понад 800 млн доларів при бюджеті у 230 млн. доларів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Втім, критики і багато глядачів не дуже схвально відгукувалися про "Мерців", назвавши цю частину гіршою, з усіх попередніх.

Притому критики вже встигли зазначити, що заміна Деппа, який грав Джека Горобця доволі погано відіб'ється на планах компанії заробити на черговій частині фільму.

У Disney розповіли, що хочуть наділити шосту частину фільму "новою енергією", а цього повинна посприяти зміна акторського складу. Також звільнення Деппа пояснили тим, що над сценарієм нової частини працюють інші сценаристи - Ретт Різ і Пол Верник. У той же час, в компанії поки не повідомили, хто замінить Джека Горобця.

Разом з тим варто відзначити, що знаменитий актор Джонні Депп відвідав клініку для онкохворих в Парижі. Знаментість прийшов у госпіталь при інституті Кюрі в образі героя фільм "Пірати Карибського моря" Джека Горобця.

"Сьогодні ввечері, Джек Горобець, найвідоміший з усіх піратів, зробив несподіваний візит до дітей та підлітків нашої педіатричної служби! Чудовий подарунок через два дні після Різдва, що радує всіх: дітей, дорослих, пацієнтів, сімей, вихователів, лікарів та дослідників. Величезне спасибі Джонні Деппу за його час, його енергію, комфорт і прихильність до найбільш крихких", - йдеться в підписі до публікації.

Відомо, що артист в першу чергу приділив увагу маленьким пацієнтам, для яких його поява в стінах лікарні було справжнім подарунком.

Раніше актор не раз зізнавався, що добряче стомився від улюбленого глядачам образу пірата. Однак він незмінно надягає його, коли його запрошують на зустрічі з хворими дітьми.

Нагадаємо, історія скандального роману Джонні Деппа і Ембер Херд.

Як повідомляв "Знай.ua", колишня Джонні Деппа одна не сумує і виходить на червону доріжку без білизни.

Також "Знай.ua" писав, що Джоан Роулінг звинуватили в плагіаті.

Вся правда про Джонні Деппа