Заради Ембер Херд Джонні Депп залишив дружину, з якою прожив 14 років, і двох дітей. Бурхливий роман закінчився гучним скандалом, який пов'язують із заходом кар'єри колись геніального актора. Про це передає Clutch.

Історія стосунків між Джонні і Ембер почалася у 2010 році, коли йому було 46 років, а їй 24. Вони познайомилися на зйомках фільму "Ромовий щоденник", де між акторами раптом спалахнули почуття. На той момент Депп був давно у шлюбі з французькою актрисою Ванессою Параді, а спекотна Ембер була заручена... з дівчиною.

Старіючий Депп чи то засумував, чи то йому в голову вдарила криза середнього віку. Він порівнював Херд з актрисами німого кіно і був зачарований її любов'ю до блюзу. Складно не зійти з розуму коли перед тобою така гарна і витончене жінці, завжди одягнена в облягаючі сукні.

Так, Депп дійсно був закоханий, але відповідала йому Ембер взаємністю? Багато хто стверджує, що роман з актором першої величини був єдиним шляхом наверх для посередньої актриси другого плану.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Влітку 2012 року закоханий Джонні раптово розірвав стосунки з Параді. Тоді ж Ембер розійшлася зі своєю подругою Тасей. Херд відразу ж поставила собі за мету вийти заміж за Деппа.

Щастя закоханих було недовгим. Херд через пару місяців заявила, що їй потрібна перерва, щоб обміркувати почуття. Вона прекрасно розбиралася у чоловічій психології: Депп зробив все, щоб повернути жінку своєї мрії.

Але і на цей раз вони були разом недовго. Вже на початку 2013 року Херд кинула актора заради паризької моделі-бісексуалки. Депп і тут не вгамовувався: він закидав актрису подарунками, назвав на її честь пляж і водив її в найкращі заклади.

Він знав, що єдине, що утримає Ембер від втечі - заручини. У січні 2014 він зробив їй пропозицію руки і серця. 3 лютого 2015 року Джонні і Ембер одружилися. На весіллі навіть були присутні діти Деппа і Параді, які погодилися спілкуватися з обраницею батька.

Після весілля кар'єра Ембер поповзла вгору, а ось у Деппа все не ладилося: він запив, погладшав і почав зривати зйомки. Дружина постійно маніпулювала ним, погрожуючи піти. Не минуло й півроку, як вона повернулася до своїх бісексуальних зв'язків.

У травні 2015 року Ембер подала заяву до суду, заявивши, що Джонии її побив. Акторові заборонили наближатися до дівчини.

У травні 2016 року Ембер Херд подала на розлучення, вимагаючи виплату в кілька мільйонів доларів. Схоже, цього вона і добивалася. Ембер стверджувала, що збирається витратити їх на благочинність, і Джонні скористався цим. Він відправив гроші прямо у благодійний фонд, а Херд отримала тільки квитанцію. Так підступна актриса залишилася ні з чим.

Нагадаємо, Ембер Хьорд, яка зіграла одну з головних ролей у фільмі "Аквамен", відвідала прем'єр прем'єру стрічки 12 грудня в Голлівуді.

Раніше Знай.ua повідомляв, колишня Джонні Деппа присвятила Києву чуттєву пісню.

Также Знай.ua писав, Ембер Херд засвітила принади крізь мереживо і бахрому.