Юна дочка Ванесси Параді і Джонні Деппа – Лілі Роуз Депп вже 3 роки посланниця Chanel. У ній змішалися гени чарівної француженки і геніального американця, яким Лілі Роуз може дякувати за свою цікаву зовнішність. Передає Clutch.

Дочка Деппа вже не раз знімалася для модного глянцю, а також встигла засвітитися у кіно. Однак, найбільше Лілі пишається своєю роботою з Карлом Лагерфельдом.

"В першій рекламній кампанії Chanel я знялася в 15 років. І це було справжнім божевіллям для 15-річної дівчинки. Я була дуже схвильована і не могла повірити, що мене запрошують. Мама познайомила мене з Карлом Лагерфельдом, коли мені було вісім років. Він дуже милий. Рідко зустрічаються такі люди, настільки щирі і привітні", — розповідає Лілі.

Мама - джерело натхнення

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Лілі Роуз часто говорить в інтерв'ю, що основне джерело натхнення для неї мама. Вона вважає Ванессу Параді іконою стилю і французького шарму, тому часто бере у неї модні рішення. Приміром, Лілі, як і мама, наносить рум'яна не тільки на яблучка щік, але і на верхню повіку і під брову. Цим прийомом вона робить погляд яскравішим.

Змивати макіяж перед сном

Лілі говорить, що основне її правило догляду за шкірою - це завжди змивати макіяж перед сном.

Використовувати перуки

Лілі зізнається, що ніколи не пофарбує свій натуральний колір волосся, а якщо їй захочеться експериментів вона просто одягне перуку.

Мікс стилів

Як і будь-яка француженка, Лілі використовує легкий натурний макіяж, роблячи акцент на яскравій деталі. Найбільше дочка Деппа любить носити червону помаду.

Парфум

В 2016 році Лілі-Роуз погодилася стати обличчям рекламної кампанії нової версії Chanel N°5, тому не дивно, що вона не розлучається з цим ароматом.

Нагадаємо, Джонні Депп здивував зовнішнім виглядом на прем'єрі нового фільму з його участю "Фантастичні звірі: Злочини Гриндевальда".

Раніше Знай.ua повідомляв, дочка голлівудського актера Джонні Деппа з'явилася на обкладинці модного глянцю V Magazine топлес.

Також Знай.ua писав, відомий киноактер Тімоті Шаламе почав зустрічається з дочкою Джонні Деппа Лілі-Роуз.