Популярна 32-річна американська акторка Ембер Хьорд, яка зіграла одну з головних ролей у фільмі "Аквамен", відвідала прем'єр єру стрічки 12 грудня у Голлівуді.

Прем'єру стрічки "Аквамен" відвідали й виконавці головних ролей Джейсон Момоа і Ніколь Кідман. Найяскравіше на червоній доріжці виглядала таки Ембер.

Акторка одягнула напівпрозоре плаття у морському стилі зі вставками, які імітують сітку, від бренду Julien Macdonald.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Свій образ знаменитість доповнила чарівною укладкою з ефектом мокрого волосся і яскравим макіяжем з акцентом на очі. Також Ембер Хьорд обрала золоті туфлі-човники на підборах, манікюр у тон і масивні сережки.

Як писав інформаційний портал "Знай.ua", екс-цивільна дружина Джонні Деппа неабияк підтримала його під час розлучення з Ембер Хьорд і навіть погодилася у суді розповісти про його чесноти та порядність.

Раніше повідомлялось, що колишня Джонні Деппа знову повірила в кохання.