Одіозна російська співачка Лоліта Мілявська грубо відізвалася про життя і смерть свого товариша Кріса Кельмі.

Зірка поділилася спогадами про колегу по цеху, який помер 1 січня на 64-му році життя, наперсональній сторінці в Instagram.

За її словами, Кельмі "просрав" власну кар'єру.

"Знаєш, Кріс, я не знаю жодної людини з геніїв. Ти один з небагатьох на землі, хто так дивно просрав свою земну кар'єру. Ти міг набагато більше", - сказала вона у опублікованому відео.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Крім того, Мілявська запропонувала вшанувати пам'ять великого співака і композитора, заспівавши його пісню "Замикаючи коло".

"Давайте разом усі, хто в караоке і не в караоке просто заспіваємо пісню "Замикаючи коло". Напевно, це буде найкращим, що ми можемо зробити для Кріса сьогодні. Прощавай, брате", - сказала вона.

Нагадаємо, у перший день нового 2019 року Росію та простори колишнього радянського союзу облетіла сумна звістка про смерть легендарного радянського композитора Кріса Кельмі, справжнє ім’я – Анатолій Калінкін.

За даними росЗМІ, автора хітів "Втомлене таксі", "Замикаючи коло" і "Нічне рандеву" не стало у віці 63 років.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Російській Федерації помер відомий актор Володимир Диховичний, син легендарного режисера Івана Диховичного.

Також Знай.ua писав про те, що американський вчений Ларрі Робертс, який допомагав проектувати і створювати попередника Інтернету, помер у віці 81 року, про що повідомляє британська телерадіокомпанія BBC.