У багатьох людей Фінляндія асоціюється з холодом, снігом і відсутністю яскравого денного світла. Здається, що тут практично неможливо зустріти деяких тварин.

Талановитий фінський фотограф на ім'я Оссі Саарінен поставив собі за мету – розвіяти всі міфи і зруйнувати стереотипи, пов'язані з цією країною. Він обожнює свою батьківщину і хоче показати всім, наскільки вона прекрасна. Фотограф створив спеціальний проект, у якому передав те, як відчуває природу Фінляндії. Він фотографував чарівні безлюдні ліси, які займають майже три чверті території країни. Вони переносять в справжню казку, в якій віє чарами.

Ліси ваблять не тільки чудовою природою, але і захоплюючим тваринним світом. По густих хащах прогулюються красиві дикі тварини. Вони виглядають просто приголомшливо – немов герої популярного блокбастера або відомої казки.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Оссі намагався зробити вдалий кадр з кожним із мешканця лісу, який зустрічався йому на шляху. І у нього чудово вийшло це зробити. Він отримав безцінний досвід. А ми можемо насолодитися його приголомшливими роботами.

"Знай.uа" писав про подружжя, яке живе в квартирі з пумою

А також про собак, зачіскам яких можна позаздрити

Нагадаємо: Пазлвуд - ліс, який надихнув Толкіна на створення "Володаря перснів"