Мати голлівудського актора Бреда Пітта різко відгукнулася про його колишню дружину Анджеліну Джолі.

Про це повідомляє Politeka.

«Вона поводилася жорстоко і маніпулятивно. Вона зіпсувала життя сина», — сказала мати актора.

При цьому 79-річна Джейн заявила, що не може цього пробачити жінці.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вона хоче «подивитися в очі Джолі і висловити свою думку» .

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в останні вихідні актриса відправилася за покупками в один із торгових центрів в Санта-Моніці. 43-річна артистка купувала подарунки дітям. Разом з Джолі був старший син Пакс.

Для шопінгу актриса вибрала повсякденний, але стильний наряд. Анджеліна одягла бежеве пальто від Max Mara, у якого пояс на талії і чорне плаття. Образ вона доповнила сумкою від Saint Laurent, окулярами-авіаторами і туфлями на невеликому каблуці.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анджеліну Джолі не задовольнило рішення суду, і вона вирішила діяти іншими методами. Якщо не вдається в суді залишити право на повну опіку над дітьми, то актриса вирішила просто посварити їх з батьком.

Відомо, що Бред розлютився, коли Джолі хотіла усиновити трирічного хлопчика у В'єтнамі. На той момент голлівудський актор був не в захваті від цієї ідеї.

Боротьба колишнього подружжя і голлівудських акторів Бреда Пітта і Анджеліни Джолі за дітей триває вже два роки. Зовсім нещодавно вони підписали угоду, однак на цьому суспільний резонанс навколо історії не затих.
"Знай.uа" писав, що незадовго до розлучення Джолі і Пітт набили собі татуювання з давніми знаками, які повинні були зміцнити сім'ю. Але шлюб все ж розпався. Анджеліна Джолі зробила собі тайське магічне татуювання Сак Янт незадовго до того, як вона і Пітт розлучилися.

Пара вирушила в Камбоджу, де тайський Майстер набив їм сакральні татуювання, що володіють магічною силою. Бред Пітт набив собі буддистський символ на животі. Джолі і Пітт зізналися, що хотіли таким чином зберегти сім'ю, але вийшло навпаки. Невже винне татуювання Сак Янт?