Найнебезпечніший астероїд за всю історію космічних спостережень наближається до Землі. Таку тривожну заяву зробили NASA. За даними космічного агентства, астероїд був виявлений в липні 2018 року. Якщо він впаде на один з континентів, катастрофічні наслідки набудуть глобальних масштабів. Наприклад, відбудуться страшні кліматичні зміни, передбачити які не можуть навіть вчені. Падіння астероїда може призвести до зникнення цілого континенту. Діаметр космічного тіла, що наближається до Землі, перевищує два кілометри.

Вчені розрахували "фатальну" дату, коли астероїд підійде до нашої планети впритул. Це 1 лютого 2019 року – до небезпечного зближення залишилося менше місяця. Швидкість астероїда може перевищувати 28 кілометрів в секунду. Вчені продовжують стежити за об'єктом.

Залишається лише сподіватися на краще, все-таки ймовірність падіння космічного об'єкту мізерно мала.

Нагадаємо, раніше ми писали, що NASA вперше вивело зонд на край світу. Побачене шокувало людство.

Агентство NASA отримало перші фотографії від міжпланетного зонда New Хоризонс.

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Апарату вдалося сфотографувати поверхню астероїда (486958) 2014 MU69. Він розташований далеко за орбітою Нептуна і відомий як Ultima Thule ( "Край світу" ). Це перші в історії фотографії цього поверхні астероїда", - йдеться в повідомленні.

Отмечается, що космічне тіло являє собою два з'єднаних один з одним тіла і нагадує сніговика. Деяким він навіть трохи нагадує сніговика.

Крім того, в NASA підтвердили, що зонд після прольоту в "крижаному царстві залишився в робочому стані та відповідає на всі команди.

Апарат вилетів із Землі 12 років тому.

Нагадаємо, астронавт випадково подзвонив у 911 з орбіти, і ось що сталося.

Як повідомляв "Знай.uа", гітарист Queen написав пісню на честь зонда NASA.

Також "Знай.uа" писав, що вогняна Нібіру спускається на Землю.

Раніше відомий астролог передбачив кінець світу в "проклятий день". У нас залишилося мало часу.

Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший день для людства - це буде 13 квітня 2029 року. Є велика ймовірність, що в цей день на Землю впаде величезний астероїд. Передає Главред.

Росс стверджує, що навесні 2029-го року поруч із Землею пролетить астероїд, який з вірогідністю 99% впаде на нашу планету. Це і буде кінцем світу.