Астролог Влад Росс назвав найнебезпечніший день для людства - це буде 13 квітня 2029 року. Є велика ймовірність, що в цей день на Землю впаде величезний астероїд. Передає Главред.

Росс стверджує, що навесні 2029-го року поруч із Землею пролетить астероїд, який з вірогідністю 99% впаде на нашу планету. Це і буде кінець світу.

"Найнебезпечніший період, по-моєму, буде в п'ятницю, 13 квітня 2029, коли астероїд повинен пройти на дуже близькій відстані від Землі, навіть ближче, ніж Місяць ...", - повідомив астролог.

Раніше повідомлялося, що відомий астролог Влад Росс дав прогноз того, на чию долю в 2019 році випаде найбільше неприємностей. По знакам Зодіаку таких представників буде чотири. Дуже уважними, зокрема до свого здоров'я, потрібно бути Рибам, Дівам, Ракам і Тільцям.

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук" Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Прийдешній рік, за прогнозами, для Риб здасться надскладним, вони будуть терпіти численні удари долі, непрості ситуації і будуть допускати помилки, - пише "Главред".

За словами Росса, Риби в цьому році можуть бути кволими, це ж стосується Дів — у них можливі якісь операції.

Астролог зазначив, що також слід приділити увагу своєму здоров'ю Ракам і Тельцям.

Зірки говорять, що 2019 найбільше посміхнеться Водоліям.

"На них чекає везіння в нових планах і справах. Це буде рік кар'єрного росту для них. Також Водоліям буде щастити з заступниками та друзями. Водолії сміливо можуть ставити собі серйозні цілі і не соромитися амбіцій", - заявив Росс.

Раніше астролог Влад Росс прогнозував, що в 2019 році головними лузерами стануть представники двох знаків Зодіаку - Рак і Діва, а щасливчиками - Стрільці і Леви.

Нагадаємо, 4 знаки Зодіаку, яким Новий рік готує кардинальні зміни. До бою курантів залишаються лічені години - поспішайте дізнатися всі сюрпризи Нового року!

Як повідомляв Знай.ua, що розповість про характер людини дата народження: нумерологи розкрили всі твої таємниці. Нумерологи розкажуть все про твій характер.

Також Знай.ua писав, що експерти з'ясували, як звати найщасливіших жінок. Майбутнім батькам варто взяти це на замітку.