Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в спокусливому вбранні.

На фотографії, яка з'явилася в записі Ани Чері, вона постала на огляд публіки в сексуальному образі. Для фотосесії модель одягла червону атласну сукню з мереживними рукавами і відкритим декольте. Дівчина сидить у спокусливій позі і млосно дивиться в камеру. Її волосся розпущене і спадає на плечі, а на обличчі легкий макіяж.

У підписі до фотографії дівчина написала: "Щасливих вихідних, улюблені! Рідко можна побачити мене в червоному, але я відчуваю це плаття. Відзначте кого-небудь, кому може сподобатися ця фотографія або плаття". Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, її пишним бюстом і красивими волоссям.

"О, вау, твоє плаття чудове, моя мила", "Виглядає як полуниця, красива, люблю тебе", "Чуттєва", "Я думаю, це твоє найкраще фото. Ти виглядаєш чудово. Ти в істинному розумінні цього слова дуже красива", "Дуже гаряча", "Дивовижна Ана!", "Ти чудово виглядаєш", "Така красива і гаряча Ана Чері, ти мені подобаєшся", "Ти дуже гарненька", "Дуже гаряче тіло", "Ти дуже гарна", "Люблю тебе в червоному", "Ви виглядаєте приголомшливо", "Прекрасна жінка", - пишуть захоплені шанувальники Ани Чері в коментарях до фото.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.