У неділю, 6 січня рано вранці у 03:41 за київським часом відбулося сонячне затемнення. Воно відбулося у знаку Козерога, в тому ж знаку перебували Меркурій, Плутон і Сатурн. Про це повідомляє астролог Олена Уманець.

Уманець зазначає, що затемнення в поєднанні з яскравою зіркою Вега пов'язано з магічною віссю.

"З цією віссю пов'язаний фактор Дива, а що відбулися події можуть змінити долю і окремої людини, і колективу, і держави. Важливо пам'ятати, що сонячне затемнення закладається нова програма, яка буде реалізована протягом місяця-трьох до півроку. У людей, яких воно зачіпає чутливі точки гороскопу - 9 -18 років (це ті у кого особисті планети або важливі точки натальной карти Асц, Дсц, Мс знаходяться у знак Козеріг, Рак, Терези та Овен) чекайте кардинальних змін протягом 2019", - наголошує астролог.

Уманець звертає увагу на події 2000-2001 років і 2010-2011 років, а також пропонує спостерігати за новим кармічним витком у сферах тих подій.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"Час зайнятися формуванням майбутнього і коригуванням минулого. Вега потужна зірка. Вона дарує можливість змінити свою долю, обіцяє удачу. Комусь подарує можливість зробити наукові відкриття та надихне на винаходи. Комусь подарує щастя в дорозі, у подорожі", - зазначає астролог.

Фахівець відзначає, що затемнення відбулося на осі Рак-Козеріг. Це означає, що потрібно балансувати і на даний момент задуматися про професійну реалізацію, а також про сім'ї, батьків.

"Комусь затемнення підкаже, що час стати батьком - зважитися і взяти на себе таку відповідальність. Всім сімейним людям важливо приділити увагу своїй половинці, сім'ї і дітям. Хтось отримає нову посаду, підвищення кваліфікації. Через розширення зобов'язань треба буде взяти на себе більше відповідальності. Перетворення в структурі Влади чекають всіх нас", - зазначає вона.

Астролог попереджає, що в період з 3 по 10 січня важливо намагатися уникати конфліктів.

"Просто пам'ятайте, що в період коридору затемнень (зараз і до 28 січня), небо відкрите і наш образ який бачать звідти, з неба Вищі сили запам'ятовують надовго) Творіть своє життя із серця з добром, любов'ю і зі смислом", - додала Уманець.

Нагадаємо, сонячне затемнення 6 січня: чого категорично не можна робити. Цей день небезпечний енергетично і фінансово.

Як повідомляв Знай. ua, погода на Святвечір і Різдво: синоптики розкрили зухвалі плани стихії. В Україну прийдуть божевільні морози.

Знай. ua писав, що Богоявлення 6 січня: як католики відзначають світле свято. досі зберігається традиція палити багаття в цей день.