Ліндсі Пелас – відома американська модель Playboy і зірка Instagram, яка привертає увагу незвичайною зовнішністю. Справа в тому, що природа наділила дівчину грудьми 8-го розміру. Однак, як зізнається сама Ліндсі, такий щедрий подарунок приносить їй не лише захоплення і любов шанувальників, але і серйозні незручності. Тим не менш, дівчина частенько ділитися з фанатами відвертими фотографіями в мережі.

Так, в цей раз Пелас опублікувала на своїй сторінці нове фото, на якому в черговий раз демонструє величезний бюст. Дівчина позує в нижній білизні і вітає шанувальників зі святами. Для фотосесії Ліндсі одягла чорний комплект мереживної білизни, який ледь утримує її восьмий розмір грудей і підкреслює відмінну фігуру.

На голові у моделі святковий капелюх-циліндр чорно-сріблястого кольору з написом "Happy New Year". З-під капелюха визирає розпущене волосся, яке м'якими хвилями спадає на плечі, а на обличчі Пелас легкий макіяж. Дівчина тримає в роті дитячу свистульку і притримує її рукою. У підписі до фотографії модель привітала шанувальників з Новим роком.

Фанати зірки не залишилися байдужими і почали обговорювати нове фото в записі Пелас. Дівчину засипають компліментами і вихваляють її прекрасне тіло. Прихильницям дуже подобаються доглянуте волосся Ліндсі, а хлопці в захваті від її значного бюста.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Мила", "Який щасливий Новий рік!", "Красуня", "Новорічне свято у Ліндсі триває", "Ваші груди абсолютно чудові", "О, мій Бог, ти приголомшлива", "Ти моя любов. Я люблю тебе набагато більше, ніж ти думаєш. Ти супер красива", "Ти добре виглядаєш, дівчино, ти мені подобаєшся, красуня", "Ти така красива", "Ви виглядаєте чудово", "Груди ідеальні", "Гарні груди", "Боже мій, ти прекрасна", - пишуть захоплені шанувальники в коментарях до фото.

Нагадаємо, модель Playboy з восьмим розміром розбурхала мережу сміливим нарядом.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, модель Playboy з восьмим розміром загіпнотизувала сміливим декольте.

Також портал "Знай.uа писав, що кримська модель Playboy вивалила все, що можна, і навіть те, чого не можна.