Зима не завжди буває життєрадісною. Особливо після свят. Як правило, на вулицях в цю пору частіше зустрічаються люди в темних костюмах, які закутавшись в шарфи і шапки, перебіжками пересуваються вулицями. Звичайно, зливатися з навколишньою сірістю — справжній злочин! Повідомляє Clutch.

Давайте розберемося, як стати яскравою і стильною на тлі сірих і нудних пейзажів. І як вибрати модний аксесуар, який виділить вас з натовпу.

Яскрава шуба

Яскраве кольорове хутро в цьому сезоні на піку популярності, особливо це стосується різнокольорових шуб, які у величезній кількості з'явилися у всіх колекціях модних брендів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Так що сміливо купуйте яскраву шубку з "чебурашки"! У цьому сезоні актуальні: подовжені моделі прямого крою трохи нижче коліна, короткі об'ємні шуби, шуби з принтами або в стилі color blocking.

Яскравий шарф

Яскравий шарф — відмінне рішення для того, щоб виділиться з натовпу. Він може поєднувати в собі кілька кольорів або бути повністю однотонним. Вибирайте шарф-хутряний плед або палантін.

Яскрава помада

Багато хто помилково вважає, що фарбувати губи яскравою помадою можна тільки влітку. Хочемо вас порадувати — яскраві губи відмінно виглядають і взимку!

Ідеальний час, щоб проводити експерименти в макіяжі, які здаються занадто "важкими" влітку. Що стосується вибору кольору помади — стилісти рекомендують віддати перевагу холодним червоним і сливовим відтінкам.

Яскравий светр

Якщо ви не хочете зливатися в сірому натовпі на вулиці, тоді вирушайте за яскравим светром. У магазинах зараз можна знайти варіант на будь-який смак: білий пухнастий з широким вирізом-човником в стилі 90-х, об'ємний синій великої в'язки або щільна водолазка жовтого кольору — всі ці варіанти підійдуть до будь-якого зимового гардеробу, незважаючи на свій яскравий окрас.

Яскравий аксесуар

Найпростіший і ефективний спосіб стати яскравіше взимку — це обзавестися помітною сумкою або ультрамодним рюкзаком. До речі, при виборі сумки рекомендуємо звернути увагу на моделі з металізованої шкіри або з голографічним ефектом.

Біле пальто

Білий total look взимку — безпрограшний варіант для модниць, які не хочуть зливатися з сірою юрбою. Коли ви з'явитеся на вулиці в цьому вбранні, гарантуємо — ви точно не залишитеся непомітною.

Якщо ви переживаєте через надмірну непрактичність такого способу, то можна обійтися білими джинсами або пухнастим білим светром оверсайз.

Нагадаємо, тренди макіяжу змінюються майже так само швидко, як і тренди одягу. Експерти вже визначили головні атрибути стильного макіяжу в 2019 році.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти назвали головні антитренды 2019 року.

Також "Знай.uа" писав, креативний дизайнер перетворює звичайні предмети в неймовірні сукні. А ви б наділи?