Українські зірки рятуються від суворої української зими під пальмами на екзотичних курортах.

На пісках яких курортів ніжаться та скільки витрачають на відпочинок, інформацію з відкритих сторінок зірок шоу-бізу зібрав сайт kp.ua.

Катя Осадча, Юрій Горбунов та Джамала на Маврикії
Подружжя Катя Осадча та Юрій Горбунов приховували місце відпочинку. Але шанувальники визначили, що вони на Маврикії. Держава в Індійському океані, знаменита пляжами, лагунами і рифами.

Горбунов під час відпочинку не забуває займатися йогою. Осадча щодня демонструє наряди українських дизайнерів.

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

На Маврикії засмагає українська телеведуча Жанна Бадоєва. Тижневе перебуванням на острові, включаючи переліт, обійдеться мінімум в 5 тисяч доларів на двох.

Різдво там зустрічає і переможниця "Євробачення 2016" Джамала. На острів прилетіла з чоловіком Бекіром. Їхнього сина Еміра на знімках і відео не видно. Хлопчику в березні повинен виповниться рік.

Полякова, Дімопулос, Подкопаєва і Ані Лорак в Майамі

Новорічні канікули в Штатах проводять Оля Полякова. Туди вона полетіла за кілька днів до Нового року. Судячи по знімках, вирушила до Америки без сім'ї. Старша дочка Маша зараз знаходиться в Таїланді.

У Майамі Полякова зустрілася з Сантою Дімопулос, яку всі знають по групі "ВІА-Гра". Компанію їм склала дизайнер Наташа Зінько.

На березі Атлантичного океану відпочиває співачка Ані Лорак. Проводить час в компанії гімнастки Лілії Подкопаєвої. Спортсменка вже давно живе на дві країни.

Хвилю обговорень викликав знімок Кароліни з Сергієм Лазарєвим, який теж відпочиває в Майамі. Пара разом вечеряла в різдвяний Святвечір. Шанувальники артистки впевнені, що Кароліну і Сергія пов'язує не тільки дружба. Лорак зараз розлучається, а Лазарєв холостяк.

Відпочинок в Майамі: переліт 1000 доларів на одного. Тиждень проживання в п'ятизіркових апартаментах від 3-4 тисяч доларів. Стільки ж на харчування і розваги.

Софія Ротару в Лондоні
Зимові свята проводить в компанії сина Руслана, невістки Світлани, онуків Анатолія і Соні. Артистка поділилася знімком, зробленим на тлі різдвяних ярмарків і зимового парку розваг Winter Wonderland в Гайд-парку.

З середини січня співачка часто летить на Мальдіви, в готель Shangri-La's Villingili Resort & Spa, розташований в Адду Атолл - на невеликому острівці окружністю 3 кілометри. За словами Ротару, в тропіках забуває про головний біль і перепади тиску.

Бідняков і Коротка в круїзі по Карибських островах
Телеведучі Андрій Бедняков і Настя Коротка разом із трирічною донькою Ксенією вирушили в круїз по країнам Карибського басейну. Бідняков поділився тільки фотографією з Куби.

Залежно від тривалості і насиченості туру, його ціна стартує від 500 доларів з людини. Плюс переліт до Майамі, звідки відправляються лайнери.

Монатік і Астровська в Дубаї
Діма Монатік відвіз сім'ю в Дубай. Артист вперше поділився знімком своїх синів, про яких розповідати не любить. На фото співак веде малюків за руку в парк розваг Dreamworks, присвячений мультиплікаційним героям.

У Дубай на канікули полетіла і телеведуча Аліна Астровська. Зірка зізналася, що ця країна знаходиться для неї на другому місці після Азії.

З Києва тижневий тур в Дубай можна купити за дві тисячі доларів на двох. Сюди входить переліт, проживання та дворазове харчування.

Мішель Андраде в Європі
Співачка Мішель Андраде проводить відпустку в Європі. Спочатку поїхала Іспанію, а потім до Італії.

Відпустка в Європі доступна не тільки зіркам. Якщо брати авіаквитки заздалегідь, то можна злітати в Італію за 250 євро в обидва боки. Внутрішні перельоти там дешеві - близько 50 євро. А житло є на будь-який смак і гаманець - від 50 євро за ніч в хостелі до декількох тисяч за п'ятизірковий готель.

Каменських і Лобода не розповідають де
Світлана Лобода полетіла відновлювати сили в теплі краї. Для співачки 2018 й видався складним. Вона втратила свідомість під час репетиції і перенесла операцію на нирках. З собою у відпустку Лобода взяла доньку Єву. Але місце відпочинку співачка розкривати не поспішає.

Настя Каменських теж вирішила до останнього зберігати інтригу і не ставить геолокації на свої знімки. Артистка публікує в Інстаграме відверті фотографії в купальнику, супроводжуючи їх хештегом "попа як у Кім", маючи на увазі Кім Кардашьян.

На одній з фотографій Каменських лежить на березі в водоростях. Схоже, що це Домініканська республіка. Саме в цій країні саргасові водорості зараз активно викидає на берег.

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.