Одну з найпопулярніших зірок Голівуду Анджеліну Джолі папараці підловили під час шопінгу.

Актриса потрапила в об'єктив разом з молодим чоловіком, про це повідомляє сайт politeka.net.

Голлівудська діва святкувала Різдво в колі своїх дітей. Схоже, що підготовкою до свят вона займалася разом з родиною. Папарацці вдалося кілька разів підловити актрису в компанії власних дітей, коли вони здійснювали Різні покупки.

"Недавно Джолі і її 10-річний син Нокс були помічені у господарського магазину Micheal's в Лос-Анджелесі", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Зазначається, що зірка була стильно одягнена в світлі, практично молочні тони, чим неймовірно підкреслила власну жіночність.

"Перед об'єктивом зірка з'явилася в топі-корсеті, спідниці-міді з косим подолом і легкому пальто світло-бежевого кольору. Образ доповнювали туфлі в тон, окуляри і чорна сумка на довгому ремінці," - зазначається.

Крім того, досить круто виглядав син Джолі, Нокс. Хлопець тягнув на собі величезний і надірваний пакет. Мабуть шопінг вдався на славу.

Нагадаємо, в Україні стартувала перердвиборча кампанія. Поки ми активно обговоруємо гучну заяку відомого актора та коміка Володимира Зеленського, в США почали говорити про політичні амбіції Анджеліни Джолі.

Такі чутки пішли після того, як зірка дала відверте інтерв'ю в шоу Today на радіо BBC. Журналіст запитав Анджеліну Джолі, чи пішла б вона в політику.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, що магічний ритуал зруйнував шлюб Джолі і Пітта: розкрито моторошну правду про тату знаменитостей.

Також портал "Знай.uа" писав, що мати голлівудського актора Бреда Пітта різко відгукнулася про його колишню дружину Анджеліну Джолі. "Вона поводилася жорстоко і маніпулятивно. Вона зіпсувала життя сина", — сказала мати актора. При цьому 79-річна Джейн заявила, що не може цього пробачити жінці.